Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz NÓPARA #9267 üzenetére

(#9267) NÓPARA:
    Ha egy garis és gyárihibás gép bevizsgálásáért pénzt mernének kérni, az akkora törvénytelenség lenne, hogy már szanaszét bírságolta volna őket az NFH. Emiatt nem hiszem, hogy ennyire pofátlanok mernének lenni.

(#9268) dunc:
    "ez nem a márka hibája, hanem a bolt mohósága ,hogy 6gb rammal adhassa a notit"
    Éppen azon gondolkodtam tegnap, hogy ennek a notinak a garanciális javítása hogyan működne, ha a hiba 1 hónap múlva jelentkezik :F Ugyanis a cég honlapja szerint a Toshiba viszi el, de a Tehnotrade biztosan nem cseréli gariban a bolt által belerakott RAM-ot.
    Akkor hogy is lenne ez? Egy második körben a boltnak kellene saját költségen visszaküldeni, hogy kicseréljék a RAM-ot?

(#9269) polip:
    "csak el kell olvasni és értelmezni a törvényt"
    Ott van az is, hogy "amennyiben a terméket nem rendeltetésszerűen használtuk, az eladó kártérítést követelhet a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt. "

(#9272) VANESSZA1:
    "Egyáltalán tisztában vagy azzal amit leírsz?"
    Persze, hogy tisztában. Még a szükséges eszközeid sincsenek meg egy szakszerű RAMcseréhez.

Úgy küldtem, és nem egyszer vissza gépet,hogy merevlemez lett SSD-re cserélve, akkor hogy is van ez??
    Ha kijelzőhibával ment vissza a gép, akkor a szerviz nem láthatott összefüggést a merevlemez kiszerelése és a hiba között. De megnéznék egy olyan esetet, amikor mondjuk az alaplapon a HDD vezérlő van meghibásodva.

"Ha veszek valamit akkor szeretném tudni, hogy az én hibámból (telepítés vagy egyéb) vagy gyári hibából ered ez."
    Tudd meg, de mindezt szétszedés nélkül.

(#9275) TIT
    "Ja de hallottam olyat,hogy iponról vették,kértek tesztet aztán otthon be se kapcsolt a gép"
    Nem kell előzetes tesztet kérni. Van a Garifutárjuk, ha nem működik, akkor ingyenesen visszaviszik, és küldenek helyette.

Új hozzászólás Aktív témák