Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz mr_ricsi #8523 üzenetére

szia ismét :)
    "A jelenlegi ismereteim szerint az AV-ket próbálják az átlagos felhasználói szokásokhoz hangolni.....A víruskeresőkben néhány dolgot átállítok, van a mit szigorúbbra, de olyan is akad, amin lazítok.."
    de én nem vagyok átlagos :) és te sem, mivel pár dolgot te is átállítasz, igény szerint. van amit erősebbre és van amit kikapcs. azaz ez a téma meg is van beszélve :)
    a Drive by...azaz háttérben kérdés nélkül gépre települő kártevők böngészőktől függetlenek. én sem használok IE-t. írási jogokat én a Sandboxieban adom meg. nekem így a kényelmes. tudom h egy külön fiók még biztonságosabb lenne, de egyedüli felhasználó vagyok és kényelmi szempontból nem hozok létre. nekem már az lenne paranoid :)
    "Nem éppen. A cache-t éppen a lassú modemes letöltés gyorsítása okán találták ki.
    Ha használnád, a PH! háttere, fejléce, formátuma csak egyszer jönne le a gépedre, míg így minden nap újratölti, és közben fogyasztja az áramot a wlan."

ez engem nem érint. gyors a netem és nem érdekel az pár ms...wifi-t is használok, had fogyasszon ,azért van :) amikor megvettem a gépet ugyanilyen beállításokkal ment 7órát a gép akksiról, 5 hónap után meg alig 5-öt.

ajánlom a Melyik a legjobb vírusirtó progi ? fórumot. egyáltalán nem a feltört és nem törődöm userekre gondoltam Eset és Avast esetén...

a lényeg, h egy AV hatással lehet a rendszer gyorsaságára stb, de egy szar aksinál, aminek az állapota gyorsan romlik, ha nem használom akkor is, az mástól van, amit már a Toshiba szerviz is megerősített és várom h jöjjenek érte és elvigyék cserére.
    További kellemes napot !

Új hozzászólás Aktív témák