Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz Krystal_s #8508 üzenetére

"nem mondtam h a CIS olyan tökéletes, csak h az AVG, Avast, Eset stb. nem jobb az általam felsoroltaknál."
    Egy időben a család és az ismerősök gépeire CIS-t telepítettem, de aztán lecseréltem mindenhol, mert több hónap alatt sem volt riasztás sehol. Igazából én még soha nem láttam a CIS riasztását, azt sem tudom, hogy néz ki.
    (Most meg a legújabb frissítése után elfelejtette az tűzfal és a defence+ az eddigi döntéseimet, és újra minden proginál elkezdte kérdezgetni, hogy mehet-e.) :W

'"én sandboxie-ban böngészek, keveset töltök. ami kétes ,azt megnézetem pl virustotal-on stb."
    A homokozónak az a lényege, hogy a kilépés után minden változást elfelejt. Ez azt jelenti, hogy cache sincs, vagyis a gyakran meglátogatott oldalaid nem változó elemeit is mindig újra le kell töltögetni, ami jobban szopja az akkut.

"amit lehet szigorúbbra állítok. lehet akkor több a false jelzés, de jobb mintha nem jelez."
    Szerintem a te biztonsági dolgaidat a paranoia vezeti, nem a józan ész.
    Úgysem fogsz rám hallgatni, de én a Comodo tűzfalat és az Avast viruskeresőt javasolnám, esetleg a defence+-szal. (Az Avast dobogós lett a leggyorsabb online víruskeresésben, így nem fogja nagyon fogyasztani az akkudat.)
    A naponta használt profilod jogait pedig lekorlátoznám "felhasználóira", és csinálnék egy másikat, ha valami progit kellene telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák