Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s #8508 üzenetére
"nem mondtam h a CIS olyan tökéletes, csak h az AVG, Avast, Eset stb. nem jobb az általam felsoroltaknál."
Egy időben a család és az ismerősök gépeire CIS-t telepítettem, de aztán lecseréltem mindenhol, mert több hónap alatt sem volt riasztás sehol. Igazából én még soha nem láttam a CIS riasztását, azt sem tudom, hogy néz ki.
(Most meg a legújabb frissítése után elfelejtette az tűzfal és a defence+ az eddigi döntéseimet, és újra minden proginál elkezdte kérdezgetni, hogy mehet-e.)'"én sandboxie-ban böngészek, keveset töltök. ami kétes ,azt megnézetem pl virustotal-on stb."
A homokozónak az a lényege, hogy a kilépés után minden változást elfelejt. Ez azt jelenti, hogy cache sincs, vagyis a gyakran meglátogatott oldalaid nem változó elemeit is mindig újra le kell töltögetni, ami jobban szopja az akkut."amit lehet szigorúbbra állítok. lehet akkor több a false jelzés, de jobb mintha nem jelez."
Szerintem a te biztonsági dolgaidat a paranoia vezeti, nem a józan ész.
Úgysem fogsz rám hallgatni, de én a Comodo tűzfalat és az Avast viruskeresőt javasolnám, esetleg a defence+-szal. (Az Avast dobogós lett a leggyorsabb online víruskeresésben, így nem fogja nagyon fogyasztani az akkudat.)
A naponta használt profilod jogait pedig lekorlátoznám "felhasználóira", és csinálnék egy másikat, ha valami progit kellene telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest