Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mr_ricsi #8521 üzenetére
nálam jelez párszor, amire kell...
sztem nem vagyok túl parás, csak alapbeállításokkal egyik AV sem igazán hatásos. ezt mindenki tudja ,aki kicsit foglalkozik a témával...
tudom h mire jó a homokozó. sztem már alap, a sok drive by okossággal fertőzött oldalak miatt...cache nálam amúgy sincs ,mert ccleanerrel is törli. az h terheli egy picit még ok, de az nagyon minimális lehet...vicces lenne, ha ettől használódna el egy akksi ilyen gyorsan
hát én szívesen meghallgatok minden véleményt ,mert úgy is szerzek tapasztalatokat stb. de az avast-ban biztos nem bíznék meg. a felhasználók többsége, akik fertőzésre panaszkodnak NOD vagy Avast userek. akkor már inkább az Avira + comodo fal...évekig a japán fejlesztésű Trend Micro-t használtam aztán a Bitdefendert...soha nem volt fertőzésem 12év alatt. kivéve 1x a NIS miatt, aminek a neve nagyobb,mint a megbízhatóságama már az av-k között sincs olyan kimagaslóan jobb, mint pár évvel ezelőtt...
mindezt a saját véleményem és tapasztalataim alapján írtam le
azért köszönöm a tanácsokatnálam amúgy a cmdagent hülyült meg az egyik gépen az 5-ös óta. nemsokára jön a 6-os, remélem nem rontják el
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest