Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
Silencer83 #813 üzenetére
Szerencséd van, mert a magyarországi disztribútornak Pécsett is van képviselete, (lásd: [link] ) - elég oda bevinned. Ha komolyabb a gond, futárral felküldik Pestre, és onnan díjmentesen vissza is kapod a javítás után.
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
és mi a hiba?
nehogy igy járjak énis
-
littlemole
őstag
válasz
Mivel garanciális a probléma,szerintem a Toshiba hivatalos szervízében foglalkoznak vele.
Oda meg be kell vinni mert a satellite notikra 1 év ''Carry in warranty'' van ( Neked kell bevinni).
A hibás laptop szervíz általi begyűjtése csak valami extra garanciával megoldható.
Nekem is most ment tönkre az alaplap ami videókártya is valszeg. A 3 év gari miatt (TECRA) benne vagyok a garanciaidőben. A Toshiba állja az alkatrész és a javíttatás költségeit is, de nekem kellett bevinnem. Akár a munkaköltség is súlyos tízezrekbe került volna nekem az alkatrészen felül, úgyhogy örülök.
Csüt bevittem. Elmondtam milyen hibát produkál. A sorozatszám alapján visszanézték mennyi garancia van még rá. Azt mondták még aznap rendelnek alkatrészt és szerdán visszahívnak hogy mi a helyzet. Meglátjuk hogy alakul a dolog. Egyébként én nem Mo on vagyok hanem Írországban, de Mo-on is hasonló lehet a procedúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Ubuntu Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430: i7-1265U/16GB /512GB SSD/14" FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- DELL G5 15 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest