Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lantana
csendes tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Igazából nem tudom, mit gondoljak, a gép jelenleg akksiról megy, és változó...hol öt percenként pörög csak fel, hol fél percenként, húsz másodpercenként. Tudom én, hogy azért van a ventillátor, hogy hűtsön, csak azt is jó lenne tudni, normális-e, hogy ennyiszer, és látszólag értelmetlenül (minek hagyja abba, ha utána 10 másodperccel ismét felpörög?).
A gép a tapipad alatt az alján meleg (na jó, langyos). Ennél melegebb tegnap kb 7 óra üzemidő után sem volt.
Az akksi teljesítménnyel szerintem meg leszek elégedve... valahogy úgy tűnt, hogy egy óra alatt wifis netezés mellett fogyott 35 % körül az akkumulátor, remélhetőleg akkor a csúcsteljesítmény miatt is.. tehát összességében remélem, hogy 3 órát képes menni. Persze ha lehet, 220ról fogom használni.
252.000 ft volt a gép maga. 12000 meg a router önmagában... utóbira nem számítottam, de ez van...
Igen, jól látod, ennyi lehet a különbség a két gép között. Mondjuk ez lehet oka a ventillátor pörgésnek is. Úgy emlékszem, valaki írta, hogy nem kell azon kiakadni, ha a kétmagos proci fűt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A képernyő tetszik
Teljesen igaza volt Battistinek, tényleg minden kisebb, és a fényes dolgok tükröződnek. De az előbbi nem zavar valahogy, hála az égnek jól látom.. a pixeleket akkor csak, ha nagyon meresztem a szememet. Szép képe van igazán, főleg filmnézésnél. A tükröződést pedig ki tudom játszani, például úgy állítom az asztalon, hogy a csillár már nem az én szemembe világít.. de még akkor sem zavar engem személy szerint, mert a tükörkép miatt hátrébb van, egészen máshová kellene fókuszálnia a szemnek, hogy azt lássam.
Összességében akit ezek zavarnának, beleértve a betűk méretét, és a tükrözést, tényleg válasszon sima képernyőt. De sötétben ez szerintem nagyon nagyon szép, és fényben is tűrhető, bőven.
De furcsa... elérkezett úgy másfél óra wifis netezés után 50%os töltöttségig az akksi, és automatiksan csökkent a kijelző fényereje. Spórolunk?
de sokat kell még tanulnom erről a gépről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janou