Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz almorion #2389 üzenetére

Én AutoCAD-et, Inventort, PS-t használok a gépen, és nekem hátrányt jelent a széles képarány és a hozzá társuló viszonylag kicsi képátló, de lehet, hogy csak nekem gond ez. Amit érdemes még a PS miatt megnézni, az tapasztalatom szerint a fekete színek viszaadása. Legalábbis számomra nehezebb volt egy ff képet belőni a laptop képernyőjén, mint CRT-n. Nyilván ebbe benne van az is, hogy az L30-ba valószínűleg olcsó panel kerül, de nem tudom, az A200-nál milyet használnak. Ugyanígy filmek szempontjából is érdemes a látószöget figyelni, mert ha nem merőlegesen nézem a képernyőt (hanem mondjuk kicsit alulról), akkor már néhány fokos eltérés is a színek torzulásához vezet. A HD2600 a link szerint a 7600 Go-val van kb. egy szinten. Különálló kártyaként a HD2600 olyan 25-30e forint, ha jól láttam. Ez azt jelenti, hogy a friss játékok jó eséllyel csak némileg butított grafikával fognak menni. Nem azt mondtam, hogy a notik között rossznak számít, és nem alkalmas játékra, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez ma abszolút értékben egy alsó kategóriás kártyának számít, így ennek megfelelően helyén kell kezelni a vga-t. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy ha tényleg szép képet akarsz, akkor 1280x800-ban kell játszani, és az már megizzasztja jobban a kártyát. Amúgy CAD-nél szerintem nem a vga számít, inkább a memória és a processzor.

Új hozzászólás Aktív témák