- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
17 óra körül még a dokival beszélgettem, mit adjunk neki, kapott új gyógyszereket, mindenfélét. Este gyógyszerek, szemcsepp, itóka, kaja... tartottam az ölemben, de nem is tudott már mozogni. Eddig még csak-csak, kissé nehezen. Ha leraktam egyből összerogyott. Próbáltunk inhalálni, ilyen kamillás gőzben, de egyszercsak elkezdett köhögni. Nem érettem mi baja lehet, délután is csináltunk ilyet, de nem volt semmi baja. Gyorsan kivettem gőzből, tátogott, mint ha fuldoklana. Próbáltam helyezgetni az ölemben de nem bírt megállni, inni sem bírt. Leraktam a földre. Ha hozzáértem éreztem, hogy remeg az egész teste. Aztán elmúlt, lélegzett. Azt hittem jobban van... De nem sokkal utána megállt a szíve
7 éves volt, nagyon legyengűlt. Lehet kezeléseket sem bírta. De úgy érzem, hogy a doki és mi is megtettük amit tudtunk és legalább úgy ment el, hogy mindannyian vele voltunk, este 22.20kor, egy hét törődés, kezelés, utánajárás, gyógyítgatás után.
Addig törődjetek a kis nyuszikkal amíg lehet...Foglalkozzatok velük sokat. További jó nyuszizást mindenkinek, egy ideig azt hiszem hagyom a témát...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest