- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Akkor ezek szerint kósza hír, hogy a dobbantás nemfüggő. Biztosan megijedt tőlünk, mikor ''annyi'' idő után hazajöttünk és kizökkentettük a megszokott, nyugodt magányából. Biztosan megsértettük a területét...
Köszi a tippet a könyvvel kapcsolatban. Megpróbálunk utánanyesni... -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Ugye, ugye. Az ''átvágós'' trükk Nálatok is bevállt... Jó, hogy említed: júliusban mi is elutazunk 1 hétre, addig az anyósoméknál lesz elszállásolva Durci. Előre félek, mi lesz vele. De talán a jutifalat gyógyír lesz mindenre! Végülis mindenkinek a gyomrán keresztül vezet az út a szívéhez...
-
Vigneau
félisten
Talán gond van a nyulak memóriájával. Nem baj, csak az a bánt, hogy a szelidítést mindig újra el kell kezdeni. Ez azért kicsit fárasztó. Ha pedig azért volt mérges ránk, mert nem vittük magunkkal, az viszont pech. Múltkor nagyon kikészült a hétvégi utazástól, nyűgös volt. Gondoltuk is a párommal, jobb lesz így neki, itthon. Eleinte egyébként eszegetett az ölünkből, azonban mostanában inkább csak rohangál, amikor meg megsimogatjuk, lelapul, majd arrébb somfordál. Bezzeg a lábam nyalogatása nélkül nem bír meglenni... Most mondja a párom, bevezetjük a jutifalatos símogatást. Remélem, sikerül... Hopp, most jött a hír, sikerült a simogatókúra. Szoknia kell a jelenlétünket a ''hosszú'' egyedüllét után. Ki tudja, mennyi 1,5 nap nyúlléptékben?
-
Vukocska
tag
Fogad reszvetem a nyuszi miatt nagyon sajnalom
Attudom erezni hogy most mit erzel, engem is megrazott a dolog amikor az elso kutyam meghalt. 17 evet voltunk egyutt, akkor ugy ereztem hogy soha nem lesz kutyam.
Meg agyturkalo dokihoz is jartam,aki azt tanacsolta hogy szerezzek be egy masik kutyat, vagy masfajta allatot, ami elteri a gondolatomat a regi huseges baratrol. -
Vukocska
tag
A mi nyuszink szereti a kezunket nyalogatni es amikor beteg vot ezt hasznaltuk ki.
Nem volt hajlando enni magatol nekunk is etetni kellett, mert le volt gyengulve.
Boltbol vettunk Maggi husleveskockat (Eroleves, Marha husleves) es bekentem azzal a kezfejemet, azt lenyalogatta rola (Igaz nem sok de a semminel tobb).
Jobbulast a nyuszinak
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Óra topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest