Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sharpapa

senior tag

Ahoj!

Ma volt a főiskolán trampos bemutatónk, és félig jól, félig szarul sikerült. A rossz ott kezdődött hogy 2 trampos volt a dolog egymással szemben és mellett ugrottunk a következő felállásban:

[ugródomb] [minitramp]
    [egy sor duplaszivacs]
    [tramp] [ugródomb]

Naszóval ezzel az volt a baj, hogy bár két hétig gyakoroltuk a párok felállását és ide-oda mozgását, mikor beálltunk az első körben konstatálltam hogy én nem azzal vagyok szemben akivel kéne. Kiderült, hogy a kicsikjó része más helyre ált be, ebből következett hogy kb 2szer annyi ember volt az egyik oldalon mint a másikon.

A jó az volt, hogy az elemek mind sikerültek, legalábbis nekem. Az oldalszaltóm pl most évelején elment mert mindig az ugródomb mellé estem, úgyhogy azóta csak cigánykereket csináltam (trampról azé' elég égő). Mikor elindultam a tramp felé átgondoltam hogy a kissebségikereket nyomok, akkor beégek az előző f*szára sikerült ugrások után, úgyhogy elugrottam és csa kkerestem a kezemmel a talajt, csak nem értem el...kb 2,5 méter magasan szépen egyenesen átfordult:D. Az egészet a duplák zárták, amit 3an ugrottunk, én voltam az utolsó. Előttem álló csapattárs+1 főiskolás eddigi próbákon egyszer sem csinálta meg jól, segges vagy másfélszaltó lett belőle...itt sikerült. Én pedig bele akartam állni csak nem sikerült, merthogy majdnem orra estem úgy kellet rohannom érkezés után...Van néhány fénykép, amint megkaptam felrakom őket.

Jövő héten a művházban szintén minitrampos műsorunk lesz...alig várom.

Új hozzászólás Aktív témák