Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
Memphis
tag
hát ezek szerint már van ilyen vagy nem tom.akkor moderátorok zárjátok be
-
Memphis
tag
Azért gondoltam ezt a topicot, mert én is most up-oltam egyet és eszembe jutott hogy ez hülyeség.meg láttam hogy emberek az aláirásukba irják a problémájukat hátha akkor jobban figyelnek rá.
Arra gondoltam hogy ide kéne belilnkelni az összes olyan topicnak a címét amire az ember segitséget várna csak feledésbe merült.Az up is jó lenne de van olyan hogy az ember ránéz a topic címére és már továbbgörget.Szerintem itt esetleg konkrétabb lenne.Az off topic is jó lenne de ott is van annyi minden más hogy az ember van úgy hogy meg se nézi.Ez viszont erre lett kitalálva.Ha tetszik az ötlet akkor hajrá srácok.
Ha volt már ilyen topic csak az én figyelmemet kerülte el akkor nyugadtan zárjátok be ezt.Én se szeretem a fölösleges topicokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars rajongók
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest