Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Memphis
tag
Azért gondoltam ezt a topicot, mert én is most up-oltam egyet és eszembe jutott hogy ez hülyeség.meg láttam hogy emberek az aláirásukba irják a problémájukat hátha akkor jobban figyelnek rá.
Arra gondoltam hogy ide kéne belilnkelni az összes olyan topicnak a címét amire az ember segitséget várna csak feledésbe merült.Az up is jó lenne de van olyan hogy az ember ránéz a topic címére és már továbbgörget.Szerintem itt esetleg konkrétabb lenne.Az off topic is jó lenne de ott is van annyi minden más hogy az ember van úgy hogy meg se nézi.Ez viszont erre lett kitalálva.Ha tetszik az ötlet akkor hajrá srácok.
Ha volt már ilyen topic csak az én figyelmemet kerülte el akkor nyugadtan zárjátok be ezt.Én se szeretem a fölösleges topicokat.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest