Hirdetés
Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Állj! Valaki félreértett!
Ez csak egy egyszerű ''street'' webcam lesz... ...otthon nincs netem, és a céges vonalat sem an online közvetítéshez méretezték.
Csak egy usb hosszabítót kéne szereznem.
Amúgy egy Logitech QuickCamről van szó annak a progijával x időközönként feltölteném a képet, szal nem egy nagy durranás... -
tomi_mod
aktív tag
Mivel nem tudtam más színű fényforrást könnyen beszerezni, adta magát, hogy valami vizes thémát csináljak.
A kép egyértelműen az övéről lett ''másolva'' DE míg azt nem ő hanem más csinálta profi airbrush cuccal, addig ez sk-leg a szivacsozó technikához hasonlóan készül.../t.
Nekem megtetszett az a kép és rengeteg blue-hole képek szedtem le a netről... ...ez lett belőle.
Az oldalra majd teszek fel pár képet amiket meg szeretnék valósítani.
De mint fentebb írtam, nincs lóvé a kellékek beszerzéséhez.
ANYAG ERŐ ÉS ENERGIA... Teccikéreteni?
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest