Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Szia!
1. (a válasz):
A "Vendég" wifinek teljesen más jelszava van, mint a belső hálózatomnak.
A belső hálózatét csak a család tagok tudják! A "Vendég" hálózatot meg azért csináltam még anno, ha jön barát, rokon, és kell neki Internet. akkor max. annak a jelszavát megkapja.
Meg a "Vendég" hálózatról nem lehet látni a NAS-t.2. Nem képes MAC hamisításra a szomszédom, mert nem ért ezekhez a dolgokhoz. Szerencsére.
Advanced/virtual wireless menüben a belső hálózatomra is bekapcsoltam a Wireless Filtert, így ott is blokkolja a MAC címét ha esetleg megfelelő jelszóval próbálkozva.
#10433SztiviVander:
Az új wifi driver jobb 2020.8-ban? Nagyobb hatótáv? Vagy csak stabilabb?
Mert neked akkor már van tapasztalatod, hisz az új FW-t használod, ráadásul neked is 68U-d van.
Ha törölnöm kell hozzá az Nvram-ot, akkor törlöm, aztán utána mindent visszaállítgatok.
Ha jobb lesz (mert az IP kameráim közben 1-2mp-re elvesztik a jelet), akkor megéri azt a ráfordított időt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi