Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SztiviVander

addikt

Helohalo. Felraktam tegnap az ac68u e1 -re az új freshtomato-t, ment is minden szépen, nem egészen egy napig. Ugyanis tegnap még vígan ment 80Mhz-el az 5G wifi, de elkövettem azt a hibát (ezek szerint hiba volt) hogy a country-t átállítottam a deault "#a" -ról "Hungary"-ra. Azóta viszont hiába van 80Mhz-re állítva (+nem tudok manuálisan csatornát választani, csak "auto" lehetőség van) a telefonok csak 400Mbit-en csatlakoznak és értelemszerűen az átviteli sebesség is felére esett tegnaphoz képest. A wifi analyzer is azt mutatja hogy 40Mhz és az 52-es csatornát használja. Persze próbáltam visszarakni az országot az "#a" -ra, újraindítani stb, de semmi javulás. Keresgéltem benne ssh-n is de semmilyen wireless confot nem találok benne :Y Mibe menti ez a wifi konfigot? Kerestem itt is a topikban erre meg gugliba is, de itt semmit, gugliban pedig csupa hülyeséget találtam csak erre ("biztos nem tudják az eszközeid" és hasonló okosságok). Valaki találkozott már ezzel? Igen tudom, egy nvram törlés lehet megoldaná, de azért előbb megjavítanám ha van rá mód mert elég volt egyszer bekonfigurálni mindent.

Új hozzászólás Aktív témák