Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Helohalo. Felraktam tegnap az ac68u e1 -re az új freshtomato-t, ment is minden szépen, nem egészen egy napig. Ugyanis tegnap még vígan ment 80Mhz-el az 5G wifi, de elkövettem azt a hibát (ezek szerint hiba volt) hogy a country-t átállítottam a deault "#a" -ról "Hungary"-ra. Azóta viszont hiába van 80Mhz-re állítva (+nem tudok manuálisan csatornát választani, csak "auto" lehetőség van) a telefonok csak 400Mbit-en csatlakoznak és értelemszerűen az átviteli sebesség is felére esett tegnaphoz képest. A wifi analyzer is azt mutatja hogy 40Mhz és az 52-es csatornát használja. Persze próbáltam visszarakni az országot az "#a" -ra, újraindítani stb, de semmi javulás. Keresgéltem benne ssh-n is de semmilyen wireless confot nem találok benne
Mibe menti ez a wifi konfigot? Kerestem itt is a topikban erre meg gugliba is, de itt semmit, gugliban pedig csupa hülyeséget találtam csak erre ("biztos nem tudják az eszközeid" és hasonló okosságok). Valaki találkozott már ezzel? Igen tudom, egy nvram törlés lehet megoldaná, de azért előbb megjavítanám ha van rá mód mert elég volt egyszer bekonfigurálni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Elden Ring
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mibe menti ez a wifi konfigot? Kerestem itt is a topikban erre meg gugliba is, de itt semmit, gugliban pedig csupa hülyeséget találtam csak erre ("biztos nem tudják az eszközeid" és hasonló okosságok). Valaki találkozott már ezzel? Igen tudom, egy nvram törlés lehet megoldaná, de azért előbb megjavítanám ha van rá mód mert elég volt egyszer bekonfigurálni mindent.
tjsz