Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Askformore #37491 üzenetére
koszi a tippet. atallitottam az egeret en is, es megszunt ez a valami. a lenyeg hogy nem volt bugos.
ls-be keresnek tarsakat. altalaban predator vagy predator/alpha szettben megyek es ha nincs jobb csapat szenvedes vele mostansag. plane amiota ennyi pajzsos maki rohangal. a uplay nevem szinten vzarmo.
-
törölt tag
válasz
Askformore #37491 üzenetére
Köszi ezt kipróbálom.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Askformore #37410 üzenetére
nincs ezzel semmi gond a játék elején, egyeseknek 1000+ óra játék után sincs sokkal több rogue ölésük...
-
oneal1
senior tag
válasz
Askformore #37410 üzenetére
ajajj!!!
amúgy irigyellek!
hatalmas varázsa volt még ekkora játéknak mikor kék, lila cuccokért vadászott az ember
-
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37294 üzenetére
A Win+G játékon belül hozza be a Játék mód menüjét. Én a Gépházban kapcsolgattam ki mindent, az a tuti. Bár azóta a Win+G kombó nem él, de eddig is megvoltam a Windows-os optimalizálás nélkül
Ja és a kérdésedre a válasz: ha játékon belül megnyitod Win+G-vel, ott lesz egy fogaskerék ikon, azon belül lesz egy sor, ahol be tudod pipálni, hogy ezentúl a Játék móddal fusson az adott játék.
De ugyanígy a Gépház - Játék - Játék üzemmód fülön is be tudod kapcsolni (gondolom ilyenkor minden játékra él a dolog) -
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37291 üzenetére
A Win 10-nek egy új update-je. Igazából játékmenetet lehet felvenni vele, meg ha bekapcsolod, akkor optimalizálja a rendszert, hogy jobban fusson a játék.
És pont ez a felvétel dolog fogta meg a rendszert.Szerencsére nekem sikerült megoldanom a dolgot: a Gépházban a Játék menüben kikapcsoltam mindenféle rögzítést és így elhárult a fent leírt problémám. Talán Neked is segít majd
-
micafighter
nagyúr
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Akkor szerintem a haveroddal van a baj
-
törölt tag
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Nem biztos, hogy jó lesz a geforce kártyámhoz az 17.1.1 driver
-
törölt tag
válasz
Askformore #37133 üzenetére
+1
Nálam is ilyeneket produkál a patch óta.
Addig 70-80 fps volt, most 70-50 között váltakozik, plusz mikrolag.
A napokban delta error napi 4-5 alkalommal.
Hiába a friss win 7, friss driverek, a játékot is letöröltem teljesen majd újra leszedtem az összes fájlt mégsem lett jobb a helyzet. -
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37141 üzenetére
Újraraktam az egész gépet, és most is csak 1920x1080 LOW-on tudom 60fps-en tartani... DX12 meg el se indul, merthogy "unsupported hardware"...RX480, mint nem támogatott..na persze..
-
persil
nagyúr
válasz
Askformore #37143 üzenetére
Pedig nagyon nem, se fenyek, se arnyek, se tukrozodes se semmi. Hiaba eles a kep, ha a reszletesseg gagyi. De, hat izlesek es pofonok
Mondjuk nalam laptopon 15.6 inchre vigan jo az 1366 is, pc-n normalis monitorral nyilvan keves lenne.Tobbieknek: szivesen kiprobalnam windowed fullscreen-ben, de nem tudom atallitani, mert kifagy...
Ordogi kor -.-
Dx12-ben meg nem probaltam ki, nem is tudom menne e. Gtx950m tud olyat egyaltalan? -
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37138 üzenetére
Megy, sőt több az FPS is. Volt pár fagyás, de azt amit Norti írt, windowed full screen módban azt se csinálja már.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37133 üzenetére
Azt próbáld meg, hogy kiveszed a Vsyncet, nVidiánál driverben van egy beállítás, amivel full FPS, de a 60 Hz-en túli képkockákat eldobja (nem tudom AMD-nél mik vannak), így nincs szakadás sem, viszont így 100-120 FPS-el megy (nVidia ajánlott beálítás). Ha meg leveszem 60 FPS-re (Vsync on), akkor hajlamos droppolni, ami eléggé kellemetlen hatást ad vissza.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Hát eddig 60fps-sel ment full HD, majdnem maxon egy két dolog lejjebb véve.. Most meg 45-60 között ugrál folyamatosan és microlaggol.. Dx12-ben meg olyan, mintha lemaradna a kamera aztán felgyorsítva "behozza a lemaradást" + kimaradnak kepkockák, stb. Több driverrel is próbáltam.
-
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Pontosabban ?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Kuponkunyeráló
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest