Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frod

addikt

válasz mettek #6002 üzenetére

Tökéletesen egyet értek veled.
    Mai világban ha egy játék ad már legalább 50 óra valóban jól eltöltött, szórakoztató játékidőt akkor egy szavunk nem lehet. Nem arról van szó, hogy én anno az E3 bejelentésnél nem másra számítottam volna, de túlvagyunk 2 bétán, láttunk jó pár videót, és azért van fogalmunk az ezeken túli információkról is.
    Ehhez képest itt páran tényleg kicsit túltolják, de legalább a grafikai e-péniszmérés már nem megy napi szinten.

• birorichard

őstag

Annyi idővel bőven ki lennék békülve de számomra az a gond, hogy a DZ nem jön be, mikrotranzakcióval meg pláne nem. Ez utóbbi lesz (lehet a fejeket a homokba dugni, és mindegy, hogy a kiadó minek nevezi, attól még lesz, mindenki nyugodjon meg), a PVE endgame pedig várhatóan a missionök újrajátszásával ki is merül. Ezért nem 1-3 hónap tartana nekem a játék, hanem kb 1-2 hét, az pedig sovány 20 000-ért. Értem én, hogy vannak itt olyanok, akik szerették meg fogják játszani a DZ-t, engem nem zavar, nekik megéri, jó szórakozást hozzá, őszintén. Sokan viszont vártunk valami értelmes, kézzelfogható PVE endgame contentet, az nem lesz benne, ennyi - nekünk nem éri meg. Itt szerintem ki is merült ennek a témának a boncolgatása, legalábbis részemről.

A következő gondolat nem neked szól, csak b*ssza valami a csőrömet egy korábbi hsz miatt - jöhet bárki, újabb iqhuszár, aki megint lemarház, nem akarom mondani, hogy milyen magasról, mit csinálok a primitív véleményére. Ezt el szerettem volna mondani, mielőtt megint lemegyünk a béka segge alá, felnőtt emberként óvodás színvonalra (bár nem akarom megbántani az ovisokat), nyeljen mindenki egy nagyot, aki ettől a hsz-től fészkelődni kezd a fotelben és próbálja megemészteni az olvasottakat felnőtt, érett nő/férfi módjára, ha nem megy, ignorálja és keressen egy pszichológust, kösz. A többiektől bocs az off-ért.

• sagem

addikt

Ez tökéletesen így van. Szerintem összességében rendben lesz a játék. Az a baj, hogy az UBI eszement hypeot generál a játék köré. Ez volt a WD esetében is, olyan felfokozott várakozás előzte meg a promóciós hadjáratnak köszönhetően, hogy még ha szipi-szuper játék lett volna, akkor sem tudta volna beváltani a hozzá fűzött reményeket, s úgy, hogy még "hiányosságai" is voltak, nem a tisztes iparosmunkák közé sorolt be, az emberek két hónap alatt elfelejtették, aztán 1500 Ftért dobálták már a kódokat hozzá.

Más kérdés, hogy az UBInak így is megérte, mert bőven visszajött amit fejlesztésre/hypera költöttek, anyagilag sikeres lett a cím.

Viszont itt volt béta, ami szerintem jó dolog, aki akarta kipróbálhatta, nem teljesen zsákbamacska.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés