- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #54430 üzenetére
A PvP résszel teljesen egyetértek, de hogy a 2. rész repetitívebb lenne mint az első?
Sokkal több küldetés van benne, a PvE rész az nagyságrendekkel több tartalommal van tele, semmint az első rész, egy CP elfoglalása igazi háború, mikor beesik egy halom konvoj, plusz még a környezetben lévő összes mob előkerül.
Szerintem a PvE részét viszonylag sok tartalommal töltötték meg, kár, hogy az igazi DLC-k hiányoznak belőle, ami újabb tartalmat adna, de az 1. rész PvE területe kihalt sivatag a 2. részhez képest.
A küldetések mindegyikben ugyanazok, annyi különbséggel, hogy a 2. részben nem minden poket egyforma, vagy 3-4 fajta poket változik, azaz nem mindig ugyanolyan ellenségek jönnek, bár van egy ami az alap, de több esetben másfajta ellenségek jönnek.Azzal is telejesen egyetértek, hogy kihagyott ziccerek tömkeleg mindkét játék, de ez a pénzhajhász Ubi stratégija, nem játékot vagy brandet építenek, hanem csak a pénz számít.
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #54430 üzenetére
Én is megvettem a 2. részt a megjelenésekor (még jó,hogy nem a phoenix shield collector's edition-t).
Nekem már az elején másabb volt mint az 1. rész. :-/
Grafikája szebb,de annyival másabb,hogy engem annyira nem fogott meg mint az 1. rész pedig többször elővettem.Ha megveszed xbox-ra,írj majd légyszives,hogy vannak e játékosok.
Kíváncsi lennék. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest