Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tök mindegy ki anyázik és ki nem, és senkinek nem kötelessége megszámolni az i-ket, abba a csapatba tartozól amelyik le fikázza a másikat, magyarán ugyan az vagy, mint a többi csapattársad...
De ha te különb vagy, akkor válald fel a neved és úgy játsz. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az, hogy a barátaid nem tudják megszámolni az "I"-ket az már ne az én bajom legyen
Én ugyanebben a cipőben jártam csak mert DmB... Volt hogy a voip be se volt kapcsolva de Én voltam a legnagyobb szarházi mert a többiek nyomták a shittalkot. Szokj hozzá ha ilyen a csapatod

Vagy amikor löttük a nagy szájú magyarokat és szegény Gulya (aki sose beszélt csúnyán) meg is kapta amikor kijöttek CP-ról, hogy: "Gulyás gci mi a k anyádért ugatsz..."
Az mondjuk más kérdés, hogy miért is voltam leszarozva olyanok által akik ugyanazt csinálják csak arról ugye nincs felvétel.
Elöbb utóbb kibújik a szög a zsákból ugyebár...

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Opel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő