- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #46423 üzenetére
pont erre gondolok...Central park, DZ8-9 melletti terület akár...simán year3-nyi dolgot elképzelnék én még, Division2-t ne kapkodják el, PC-seknek is kedvezzenek anti-cheattel és társaikkal, és idén még ne jöjjön, hanem leghamarabb jövőre...
szerintem
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46423 üzenetére
Folyamatosan követelik a Divison 2-öt, vagy az új tartalmakat.
Épp gondolkodtam, hogy a következő GE után minden CF szett megjelent és még ott lóg a levegőbe az exo és arany felhúzása 1401-re.Nálam a szettek kimaxolása mellett az LS/Skirmish 99 szint elérése lesz még a cél.
Apropó megmaradt az hogy 4 Alt esetén mindegyiket külön-külön kell felhúzni az előbb említett 99 szintig.
Tegnap kipróbáltam a 7000-6000-3000 Strikert, de a Nomád után nem adta úgy Megállítóval és House-al.
Vissza is álltam Nomádra.
A Divgyűjtés szépen megy, tegnap is 4-es csapatban én min 5 CF-et, meg 3 exot kaptam cirka 2 órán belül.
És igen amit tegnap írtam szerencsehozó Játékostársam is hozzájárult.
Pl. egyiküknk a becsatlakozását követően DZ 9 Rádió torony bosstól rögtön kapott egy House-t.
Nem általános következtetésként, de nekm itt ebben a régióban estek az új fegyverek.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest