Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman
üzenetére
Az biztos, hogy PvP-re másképpen kalibrálnám a Striker szettet, de nekem többnyire PvE releváns esett (azaz páncélsebzés, miegymás), 1 szettnyi elfekvő CF Striker még van a másik hármon túl, így azt megpróbálom majd PvP-re pörgetni, és ki fogom próbálni, de ott már 6000-el vagy 9000-el is.
De itt is figyelni kell, mert pl shotival mellé lősz egyet, akkor azonnal lemegy 14 bónusz, nem beszélve arról, hogy ha pl egymás mögött van az ellen, akkor amíg összeesik a már lelőtt, addig nem sebzi a mögötte lévőt, és elég sok bónuszt lehet így is bukni. De ez is játékstílus függő.CHC v CHD a szetitemeken nem nagyon ütik egymást, a fegyver kiegeken meg jól lehet harmonizálni. CHD akkor jó igazán, ha van magas CHC, szóval azért ez szerintem nem annyira a tyúk és tojás kategória, de a legjobb ha van a csapatban egy magas elektronikás pulse-nak. De mivel random a CHC is, ezért ezt sem lehet kiszámolni.
Csipánál is pl ezért megyek elsősorban fejlövés sebzésre (nem utolsó sorban pl Sentrynél ez is a lényeg), mert az fixen sebez nagyot normál sebzéssel is.
CHC szetteken 4 (Maszk) + 6 (kesztyű) + 4 (tok) % lehet, azaz összesen: 14%
CHD: 9 (térdvédő) + 9 (táska) + 17 (kesztyű) % lehet, azaz összesen 35%
Ezek nem ütik egymást igazából, mert kesztyűn elfér egymás mellett a kettő.Fegyver kiegeken (zárójelbe teszem a gearcheat szerinti maxot, de ilyenek tudtommal csak korábbi itemeknél vannak, újaknál már nem ad ilyet):
Optika: CHC 7,5% (8,5%) +4% CHD vagy CHD 19% +3% CHCTár: CHC 7,5% (8,5%) +4% CHD vagy CHD 4% +3% CHC + tár méret / RPM stb. De ide legtöbben úgyis tár méret + RPM + CHC-t raknak, többet ér 3% CHC semmint 4% CHD.
Grip: 19% CHD (20,5%), itt nincs kérdés, max a többi tálent lehet kérdéses, pl optimlis táv + újratöltés.
Csővég: CHC 7,5% (8,5%) +4% CHD vagy CHD 19% +3% CHC
Szóval ha mindent CHC-ra teszel, akkor +36,5% (39,5%) plusz CHC-d van, ekkor (ha a szetteken is CHD van pörgetve) lesz plusz +66% CHD
Fordított helyzetben: +23% CHC + +96% CHD (a tárat nem számoltam bele, mert oda 99,99% Méret/RPM/CHC-t használ)
AR-nél a 25-30% CHC már használhatónak mondható szerintem PvP-re, SMG-nél meg összejön a 60 is akár, de ott a tár méretnél sokat lehet veszíteni valós sebzést, ha nincs benne plusz lőszer.
Plusz még ide lehet számítani +5% CHC-t az item módosítókból, az is jól jön, így akkor már AR-el is 30-35% ami nem rossz.Mivel most már nem kell annyira figyelni a sebzés nagyságát, mivel ki tudod maxolni, szerintem PvP-re a minél magasabb CHC, de vagy optika vagy csővég nálam CHD.
CHC:
Pl olyan ez mint a Magányosnál a Berserk, hogy mikor adja be, random, de mégsem annyira:
Mivel elég sokat toltam mostanság a shotival, ezért volt időm kitapasztalni, hogy pl a Megállítóval ha folyamatosan nyomtam neki, akkor kb az esetek 30-40%-ban adta be, de ha megálltam közben és a 20 golyót 4-5 részletben lőttem ki, akkor az esetek 80-90%-ban beadta a Berserket, mondjuk azt, hogy 10-ből 9x, és ha Berserk módban is megálltam, akkor jó párszor (ott kb 50%-os lehetett az arány) rákontrázott, volt hogy 3x is ráadta.
Nah, CHC-nál nincs ilyen, tök random.
Vagy ki tudja, találkoztam már olyannal DZ-ben, aki annyira jól csinálta, hogy biztos, hogy 120% körül volt neki a CHC és 500000% CHD-ja volt
IIllllililliiilll-nek hívták.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC i5 14. gen. // RTX 3080 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest