Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pottyoske197

tag

válasz arnikusz #45110 üzenetére

Az
    En 2 szer futottama horda mod 1 es vilagszint farmolasnak neki elso probanal 54 szint 2*2*2*2 1 -4 ig lada 3 db 5 os lada
    bontas utan 2 exo es 6 db classi item
    Es erdekes nem az 5 os adta hanem ha jol emlekszem 4 es lada es 3 db classit adott 1 db lada
    ez csucs !! ilyen meg nem volt 5 so ladabol2 db semmit nem adott exot
    exok is 2-3 asbol estek
    Azutan meg 5 os vilagszinten csinaltam 4 szer is es osszeredmeny max 2 classi item sorozatonkent
    Szoval eleg nehez kiszamitani, de egy biztos

1 vialgszint farmolas amig lehet foleg 5 os ladakert es 2-3-4 ora alatt tobb itemet szedsz mint legendas farmola eseten
    Max div tech lesz kicsit kevesebb
    Awest Side ladak azok nem adnak semmit ha tier1 ben gyul
    Arra figyelni hogy Tier 5 ben bontani csak

Eddigi eredmenyem nem rossz 28 szint elso hordamod, 93 as dok 29 szint es gephaz 32 vagy 34 ha jol emlekszem Tier 5 ben persze
    fugg attol is hogy dobja a boss koroket mert a fertozott boss korok a legnehezebbek

Tegnap 4 nekifutasra is 19 ig jutottunk valamiert lohetetlenek voltak a Hunterek 20 as korben, ami azelott siman ment 30 as szint felettig, azaz nem tok egyszeru de megoldhato

Erdekes a PVP is latszik az eredmenyeken hogy kikkel tesz ossze
    volt hogy sok 40-45 os szintu sot abbol 2 egy csapattag lehetett siman ment 20-4-6 ra nyertunk a marmint ugy hogy En mezei jatekos voltam csoportelso a 12 es szintemmel 14-15 killel a 40 esek ellen es volt hogy gyengebb szintu jatekosok elen alig csinaltam 2 killet, pedig ugyanaz a szett es meg volt jo is a csapatban
    de valahogy 1 loves voltam ellenfelnek
    10 korbol 4 et hoztam 19-20 ezerrel de volt hogy 1000 sem gyult ossze a CCCP sekkel szemben

Új hozzászólás Aktív témák