Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Az
En 2 szer futottama horda mod 1 es vilagszint farmolasnak neki elso probanal 54 szint 2*2*2*2 1 -4 ig lada 3 db 5 os lada
bontas utan 2 exo es 6 db classi item
Es erdekes nem az 5 os adta hanem ha jol emlekszem 4 es lada es 3 db classit adott 1 db lada
ez csucs !! ilyen meg nem volt 5 so ladabol2 db semmit nem adott exot
exok is 2-3 asbol estek
Azutan meg 5 os vilagszinten csinaltam 4 szer is es osszeredmeny max 2 classi item sorozatonkent
Szoval eleg nehez kiszamitani, de egy biztos1 vialgszint farmolas amig lehet foleg 5 os ladakert es 2-3-4 ora alatt tobb itemet szedsz mint legendas farmola eseten
Max div tech lesz kicsit kevesebb
Awest Side ladak azok nem adnak semmit ha tier1 ben gyul
Arra figyelni hogy Tier 5 ben bontani csakEddigi eredmenyem nem rossz 28 szint elso hordamod, 93 as dok 29 szint es gephaz 32 vagy 34 ha jol emlekszem Tier 5 ben persze
fugg attol is hogy dobja a boss koroket mert a fertozott boss korok a legnehezebbekTegnap 4 nekifutasra is 19 ig jutottunk valamiert lohetetlenek voltak a Hunterek 20 as korben, ami azelott siman ment 30 as szint felettig, azaz nem tok egyszeru de megoldhato
Erdekes a PVP is latszik az eredmenyeken hogy kikkel tesz ossze
volt hogy sok 40-45 os szintu sot abbol 2 egy csapattag lehetett siman ment 20-4-6 ra nyertunk a marmint ugy hogy En mezei jatekos voltam csoportelso a 12 es szintemmel 14-15 killel a 40 esek ellen es volt hogy gyengebb szintu jatekosok elen alig csinaltam 2 killet, pedig ugyanaz a szett es meg volt jo is a csapatban
de valahogy 1 loves voltam ellenfelnek
10 korbol 4 et hoztam 19-20 ezerrel de volt hogy 1000 sem gyult ossze a CCCP sekkel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő