- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossonero89
tag
válasz
micafighter #37544 üzenetére
Üdv! Egy jó alternatíva lessz majd, ha idén kiadják (Remélhetőleg) az Escape from Tarkov!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Én találtam, este befekszek az ágyba az asszony és a kislányom mellé és nézünk valami filmet vagy sorozatot. Ettől függetlenül hiányzik a játék de én ezt a küzdést meguntam meg hogy számtalan óráig farmoljak értelmetlenül mert semmit nem érő gear esik. Próbálgattam pár játékot amikkel régen elvoltam de most valahogy nem köt le semmi.
-
LeonAran
tag
válasz
Szeptemberben jön a Destiny 2.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pont ezen gondolkoztam, hogy van-e ilyen jellegű játék, mert akkor arra én is beneveznék, de nekem nem ugrik be sajnos ilyen.
Minden egyéb hibája ellenére ez egy nagyon jó játék, de az AC hiányát én sem tudom tolerálni...
Na meg elfogyott a tartalom is igazából...Mondjuk a múltkor kaptam egy kérdőívet, abban volt pár érdekes ötlet, ha azt meg tudnák valósítani (pontosan nem emlékszem már, de akkor felkaptam a fejem, hogy na igen, ebben benne lennék én is)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest