Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jónak tűnik az a lovac.

Én pár napja kraftoltam egy könnyű M4-et.
Az akkori tűzfegyver szerint 20.8K lett volna a max amit kidobhatott,nekem 20.7K-t adott és amit még előtte sosem láttam,24% péncélsérülés van rajta.
Ha jól emlékszem Kompetens-Halálos-Kérlelhetetlen tálentekkel. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
104e sima puskával (nem mesterlövész) nagyon súlyos!! :-)
Egyébként megvettem a múltkor a lvoac tervrajzot,de kár volt. :-(
Vmi 340 phoenix credit volt.Nem 256-os. :-(Tiszta égbolt.Ma megcsináljuk a leírt módon viszont felmerült bennem egy kérdés.
Középen a laptoppal nem kell szórakozni.Miért nem?
Nem az iltatja ki azt a piros lézert?Ha azt nem kapcsoljuk ki rögtön fekszik mki+még a sárgák is jönnek.
Vagy vmi hely a jobb oldalon ahova nem ér el?Esetleg pajzs kell ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Civilization VII
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest