- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #36616 üzenetére
Szia! Ez igy rendben van első ránézésre. PvE-re mint irtam az elit sebzés meg a páncélrombolás elég jó statok, nem tudom az mennyi van. Viszont ha van hurried a fegyveren akkor a fegyvertokon pörgesd át HP-ra vagy CHC-re mert a reload speednek is van alsó cap-je, a hurrieddel mindig ki lesz maxolva, a reload speed talent a fegyvertokon igy halott talent. Illetve én a mellényt cserélném savage kesztyüre mivel pulse-t nem tudsz vinni ha egyedül vagy, hogy legyen CHC. Illetve ha Resourceful táskát használsz, akkor a booster shot is healelni fogja a pajzsodat. Meg én a Reactive targeting helyett az Assault Shieldet viszem, mert +15% sebzés, a pajzs bár gyengébb de elég szokott lenni (ha gond lenne mégis akkor ballistic shield damage resilience modokat kell berakni a sebzés helyett), illetve on the move helyett én a Precision talentet vinném, amivel a fejlövések pulzálják az ellenséget, ami további plusz CHC és CHD, de ez csak akkor kell ugye ha nem a pulzálós pajzsmodot viszed.
Illetve még a Ferocious helyett ha tudsz egy Responsive talentet érdemes pörgetni esetleg, valoszinüleg többször lesz aktiv mint a Ferocious.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Total War: Rome II
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest