Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz s4hu|SyD^ #36616 üzenetére

Szia! Ez igy rendben van első ránézésre. PvE-re mint irtam az elit sebzés meg a páncélrombolás elég jó statok, nem tudom az mennyi van. Viszont ha van hurried a fegyveren akkor a fegyvertokon pörgesd át HP-ra vagy CHC-re mert a reload speednek is van alsó cap-je, a hurrieddel mindig ki lesz maxolva, a reload speed talent a fegyvertokon igy halott talent. Illetve én a mellényt cserélném savage kesztyüre mivel pulse-t nem tudsz vinni ha egyedül vagy, hogy legyen CHC. Illetve ha Resourceful táskát használsz, akkor a booster shot is healelni fogja a pajzsodat. Meg én a Reactive targeting helyett az Assault Shieldet viszem, mert +15% sebzés, a pajzs bár gyengébb de elég szokott lenni (ha gond lenne mégis akkor ballistic shield damage resilience modokat kell berakni a sebzés helyett), illetve on the move helyett én a Precision talentet vinném, amivel a fejlövések pulzálják az ellenséget, ami további plusz CHC és CHD, de ez csak akkor kell ugye ha nem a pulzálós pajzsmodot viszed.

Illetve még a Ferocious helyett ha tudsz egy Responsive talentet érdemes pörgetni esetleg, valoszinüleg többször lesz aktiv mint a Ferocious.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés