- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnikusz #35975 üzenetére
Nekem is nagyon hasonlo a DPS ruhataram, Nimble tok es Specializalt taska h legyen nemi elektronikam is. (Ferro maszk, Skull kezes, Shortbow terdvedo es Barett melleny (esetleg Reckless))
Fegyvernek en azt tapasztaltam hogy nagyon hanyagolva van a Bullfrog-Famas, ami furcsa, mert azt vettem eszre hogy tavolra is pontos lett, nem rangat ugy mint 1.5-ben, iszonyatosan nagy a tuzgyorsasaga (997 asszem most modositokkal) es 425K DPS melle. Masodlagosnak meg egy Tenebrae-t hasznalok, de lenyegeben a mesterlovesz egyeni izles kerdese, mindig van nalam meg egy MP7-Tommy Gun is ha megszorulok.
A Taktikus az meg alom, healre zsenialis, ha kell seeker mine es lehet szedegetni le az NPC-ket, Legendary-ra nagyon kell, fegyvernel van hogy ott hagyom a Bullfrogot es "daralok" vele.
Nekem tetszik hogy mostanaban valtozatosabban lehet haladni, nincs egy tuti szett, hanem tobb is hasznalhato, Alpha is jo meg, DeadEye amit probalgattam, Reclaimer is remek, Striker is jol hasznalhato, Predator-Nomad paros is...
-
-
kovimester
aktív tag
válasz
arnikusz #35975 üzenetére
Próbáltam a Strikert is de az nem jött be
Nagyon sokszor az volt hogy találatot értem el és nem számolta....
Ezen a képen nekem a Szívósság v Élet ami kevés, de ez is olyan hogy ahogy nézem te messziről szedegeted az embereket (SVD és Urban miatt gondolom) én a közzel harcot szeretemAz elektro pont azért nem izgat mert csapatba van rekamé meg taktikus is.
De van egy hasonló a tiedhez egy "hibrid" taktikus is. (sajnos mindent a Barret meg Savege köré építek)
Ott mindegyik érték olyan 320e körül van ( plusz mínusz 10k ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged