Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
válasz
akoska07 #31600 üzenetére
Nem is a farmolás részével van a gond... Én ha meglátok egy playert soha nem lövök rá mert nem azért mentem be. Leet csak keveset voltam bent , de azok mind kudarccal végződtek. Számomra!
Cséztem én régen nem keveset, klánom is volt
Tudom mi a pvp, de ott azért más mint itt!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Tegnap este is igazi csata volt,igaz Anonymus23 ?
Persze voltak dolgok amiket nem igazán értettünk a másik csapat részéről,de a vége az lett,hogy győzött az ész és a taktika. A egyik tag meg futott ,mint a nyúl,ott hagyta a társait.
Ez azért egy kicsit félreérthető
, csak a történelmi hűség kedvéért, egy négyes kempelő manhunt csapatot szedtünk ki, és abból az egyik nagypofájú menekült a fél DZ-n keresztül mikor a többit lelőttük...
Azt, hogy honnan volt ennyi gránátjuk azt még most se értem, vagy a végére már mindnek elfogyott az összes, még az is ami nem is voltVagy a tegnapelőtti Hassan "Anonymus dont shut" Volt röhögés, még a török gyerek is úgy röhögött. Bár ott te nem voltál.
Azt viszont aláírom, hogy jó lenne egy olyan DZ, mint a survivalben is van, hogy választható lenne, hogy PvE vagy PvP, és aki farmolni akar, az menne PvE DZ-be, aki meg PvP-zni akar az menne oda.
Nem lenne az, hogy vajon aki szembe jön egyedül az csak gyűjtöget, vagy játszani akar.Pl tegnap is volt olyan, hogy egyedül odajött a gyerek loot nélkül a kimentésünkre, ott futkosott és kellette magát, persze lelőttük, de Ő játszani akart, aztán még visszajött vagy 3x ránk.
De a 2. helyezett sztori számomra a francia csapat volt, akiket vagy 4x kompletten megcsaptunk
DZ1-ben egy magyar gyerek harcolt velük, mire odaértünk, akkorra már a franciák rugók voltak, a magyar már sehol, lelőttük őket, kimentettünk visszajöttek, megint lelőttük őket, majd még 2x, hogy biztosan meglegyen a manhuntA lényeg, hogy franciák voltak és feküdtek
-
HKorn
veterán
válasz
Erre én is kiváncsi vagyok. Tapasztalataim alapján egyedül DZ-ben az 90%-ban sikertelen kimentéssel végződik, de sokszor még extraction pontra sem jut el az ember. Egyedül nincs sok értelme DZ-nek, de még ketten se nagyon.
Én maradok a normál mission-oknél, majd ha már kifogytak a vérpro játékosok a Division-ból, akkor majd benézek DZ-be
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túraautó topik
- Metal topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest