- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz
torma1981 #2328 üzenetére
Ezt a badarságot honnan vetted? Én játszottam társasággal is és egyedül is. A DZ-ben ugyan úgy tudsz érvényesülni egyedül. Ez a két nap azt bebizonyította, hogy több normális emberke van mint abnormális. Miért? Mert mérlegelni kell. Rogue agentként ha megölnek sokkal többet veszítesz mintha simán lepuffantanak. Ma reggel is ismerős nélkül mentem. Találkoztam pár ügynökkel akik egyből behívtak hozzájuk. Aztán együtt vadásztuk a rogue-okat. Még annyi, hogy tegnap a csapattársam miatt lettem Rogue. Egyből megváltozott a tényező, kénytelen lettem megvédeni magam. Felmentem 5-ös szintűre. Egyből mindenki rám vadászott. Két percig sikerült életben maradnom. Buktam egy csomó XP-t meg pénzt. De nem értem a sírást, rívást. Van single player része amit egyedül is végig lehet tolni.
-
D.Orion
veterán
válasz
torma1981 #2328 üzenetére
Nálam van egy hatalmas visszatartó tényező...
Viszonylag régi a gépem és a minimum követelmény alatt vagyok.
Phenom II X4 955
HD6850 1GB
16GB ram
A probléma, hogy ha kevés a proci, akkor mindjárt alaplapot is kell vennem...Jelenleg házfelújítás és frissen avatott nagybácsi szerepe tölti be az életem, így nehezemre esik bármi másra is pénzt kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest