Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16874 üzenetére
"Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?"
De te nagyon nem érted mit reklamálok én is. Nem az a baj, hogy PvP irányba megy, hanem annak a mikéntje. Lassan esélyed sincs, "normálisan" játszani, mert eddig legalább ha bementem alapanyagért, akkor volt esélyem ALAPANYAGOT GYŰJTENI!!!
Többször mentem már srácokkal, amikor kérdeztek, megyünk-e rugózni. De akkor úgy mentem be, és szinte semmit sem extractoltam, de jött XP és pénz is. Ez is érdekes volt, és sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá....
Pl. Whrite_HUN jut eszembe, többen említettek már sztorikat (de velem is csinálta), kilép a csapatból és hátba lövi az addigi társait, 4+4-ben ment a rugózás, elmegy rambózni persze lelövik, és szétlövi a másik csapatot, mert neki kell az XP. Nála ez még mindig belefér. Aha, és ez teljesen OK.A másik meg, hogy azért az elején volt tétje annak, hogy ki volt rogue és ki nem, mint a való életben, azért a bűnöző is sokat veszíthet. Most meg már ha nem vállalod be, akkor szinte csak bukhatsz.
Nekem csak egy dolog hiányzik, hadd tudjam már, hogy ki az aki szemétláda, és az sem érdekel, ha 2 szintet veszítek ellene, de 1x sikerül leölnöm, sokat tanul belőle az ember, akkor már megérte, de nem akarok olyanokat lőni, és elvenni fél-1 óra játékának a "gyümölcsét", aki csak gearelődni/fejlődni szeretne.Ne legyél már elvakult, a legtöbb ember itt alul van gearelve, persze, hogy fosik ha meglátja a piros fejet, mert tudja, hogy nem sok esélye lesz. Nekem nem rossz gearem van (nem is jó), 225/86/18k, de kb én is fekszek kelek, mert nem agyoncritelt cuccokat sikerült eddig lootolnom, hanem ami jó PvE-re, az kb esélytelen még mindig PvP-re.
Szerintem nem egy elvakult ötlet, hogy teremtsék meg a lehetőségét, hogyha nem akarok olyanokkal játszani, akiknek ez ad kielégülést, hogy lelőheti a másikat hátulról, akkor ne kelljen, vagy ha már kell, akkor legalább legyen valós veszteni valója annak aki rogue, hogy ne csak a ferde hajlamait élje ki rajtam, hanem akkor legyen PvP, és legyen esélyem ellene.
Pl valamelyik nap, volt egy srác. Ott kóstolgatott bennünket, akarta, hogy lőjük meg, de mivel nem voltunk vevők, ő lőtt. Ez igen, ez korrekt köcsögség, mondhatni, Ő szólt. Vagy van olyan, hogy odamegyünk extractra, és szólnak, hogy húzzunk vagy lőnek, itt is tudom mire számíthatok, vagy lövök, vagy szépen behúzott farokkal elhúzok. Ennyi. Ebbe a játékba belefér. Sok minden belefér, csak amit bele akarnak nyomni, az kicsit sok. Szerintem, de ez az én morális álláspontom. Mindenkinél máshol jön el, hogy mikortól "köcsög" valaki.
Vagy legyen valós PvP, ahol a skill is számít, nem pedig csak a gear. Aztán mehet a terrorist vagy counter terrorist win. Jelenleg olyan eltérésű emberek vannak összerakva 1-1 szerverre, hogy szinte god mode on-nak tűnik 1-1 harc.
Az Ubi helyében csinálnék olyan hétvégét, hogy úgy osztaná be a szervereket, hogy ki mennyi időt töltött rugóként. Aztán egymást ölhetnék kedvükre aki ezt élvezi. Nekik is meglenne az élvezet, meg azoknak is, akik ezt kevésbé csípik.
Raulblanco07
Van akinek ez nem unalmas, hanem elvan vele. De jelenleg nem dönthetsz. Ez van, ilyen a játék.
Előbb utóbb abbahagyja az ember, és akkor kevesebb lesz a préda. -
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16874 üzenetére
Az Overwatch az fix 6v6, nem pedig valami, ami/ahogy sikerül. Ott nem penalizál a játék ha meghalok és a felszerelésemet sem végeleláthatatlan, a random generátorral folytatott harc során szerzem meg és nem vehetik el sem azt az itemet, amit órák tucatjai során próbálok megszerezni. Sőt ott item management sincs. Nagyon nem egy kategória a két játék. Mellesleg ott rövid úton megoldották a csalás problémáját is, permaban és nem kézzel, sőt az anticheat mellett aktív prevenció is van.
A többire pedig nem kívánok reagálni csak annyit, hogy amikor még az elején megkérdezték, hogy csak és kizárólag csapatban lehet-e játszani a játékot egyértelműen és felreérthetetlenül kimondták, hogy NEM. Ehhez képest a szánalmas egyjátékos kampányon kívül SEMMI nem működik egyedül. Akkor mit is kellene megértenem? Azt, hogy hazudnak, hülyének néznek, de mivel neked/nektek ez tetszik, akkor értsük meg, hogy ez jó? Kár, hogy ez így működik...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest