Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxtreme

addikt

válasz vegitossj7 #12920 üzenetére

Egyébként nekem is pontosan ez futott át az agyamon tegnap.
    Első körben nem tudtam hova tenni a Massive-ot, de tudtam hogy valahonnan régről ismerős a név. Aztán 10 sec guglizás után rájöttem hogy a gyanú nem alaptalan, az egykori kedvenc RTS játékomat ők csinálták, ez pedig a ground control 2 :)
    ..és pont ez itt a baj. Sok évre rá ugye jött tőlük a world in conflict, ami gyakorlatilag egy sokkal jobban kinéző GC2 volt némi újítással. ..és kb részükről ennyi. Hiányzik a gyakorlat, a tapasztalat stb. Talán az egyik AC-be ill a Farcry3-ba besegítettek anno, de meg sem említik a nevüket az említett 2 címnél szal.. :)
    Én még azon sem lennék meglepődve ha annyi közük lenne a játékhoz hogy ők barkácsolták volna össze a grafikus motor nagyobb részét, a többit pedig a Montreal karöltve a Red Storm-Reflections párossal.
    A fejlesztés végén pedig odavágták az egészet a Massive-nak, akiknek nyilván fingjuk nincs róla hogy hányas a kabát.
    Itt (szerintem) az az 1 megoldás születhet hogy odaadják az egész játékot a Montreal-nak, ők azért jóval jártasabbak a játékfejlesztésben..

Persze ez nem biztos hogy így van mert egyáltalán nem ismerem az ubisoftnál a studiok közti munkaleosztást , csak sajna az eddigiekből ezt lehet leszűrni..

Új hozzászólás Aktív témák