- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
daWoolf
csendes újonc
válasz
szallasi007 #10255 üzenetére
minden nap megcsinálom őket, de soha ismétlem soha nem dobott még HE cuccot semelyik boss sem...
Először én is azt hittem hülye vagyok ehhez de szerintem ez bug. Ilyen a világon nincs. P credit gyűjtéssel meg amire felhúznám a karakterem már arra sem emlékeznének mi volt ez a játék. Értelme nincs úgy. Alap amire megfelelőre gyártasz valamit neki kell menni többször. Átalakítani plusz credit és még ott van a div tech ami szintén kell... Felejtős. Biztos van aki így csinálja de én kikapcsolódásra használom a gaming-et, úgy meg rámenne az életem. Ha ez sok emberrel előfordul akkor nagy lesz a felháborodás tuti. Amúgy van még ilyen jellegű játék ami ilyesmi sorsolós rendszerrel akadályozza a haladásban azokat az embereket akik pénzt adtak érte és időt feccöltek bele... Aki ezt ebbe belerakta tenyérrel pofán..sznám azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest