Hirdetés
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alibiman #735 üzenetére
Van ezek között az a zöld küldetés is, ahol find the prototype van, egy föld alatti bunkerben délen.
A fő bejáratot 2 drón is védi, de van egy másik bejárata a jeges tó felől.
Na én beküldtem előbb egy drónt, ami fel is fedezte hol van a prototype.
Aztán bementem a másik bejáraton, eltöltöttem vagy fél órát az 50-60 ellenség módszeres gyilkolásával. Majd elindultam a prototype zöld pöttye felé újra, azonban már nem tudtam odajutni. Egyszerűen akármerről közelítettem ebben a föld alatti labirintusban, sosem tudtam 25m-nél közelebb jutni, semerről. Mintha bezárult volna valami ajtó. További fél órát elbasztam bolyongással, de nem sikerült, egyszerűen nem találtam meg.
a.) létezik, hogy tényleg elzárják előled a célpontot, ha pl felfedezik, hogy támadás van? és akkor baszhatom?
b.) létezik, hogy elmegy onnan a prototype, de a zöld pötty ott marad? bár igazából a közelébe se jutottam a pöttynek a bázis kiirtása után, szóval eléggé az a.) verzió a valószínű...
c.) egyéb bug... fene se tudja mi... még NVG-vel is körbejártam a helyet újra, hátha valami átjárót kihagytam, de nem...Mindenesetre jól felbaszott, nem is játszottam napok óta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- LEGO klub
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- TP-Link TL-ER7206 Omada Gigabit VPN router
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest