Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz Sir Pocok #205 üzenetére
Nagyon érdekes egyébként, hogy az általános hozzáállásukkal ellentétben a művészeik sokkal újítóbbak, sokkal bátrabban kísérleteznek, mint akár nyugaton manapság. Talán ott a társadalommal való szembenállás, ami a művészekre gyakran oly jellemző, épp ebben, az újításban érvényesül leginkább.
-
Forestjo
senior tag
válasz Sir Pocok #224 üzenetére
Így igaz, ő sem tudta teljesen megszokni azt a világot. Nem tudom, hogy milyen indokokat hozott fel erre vagy arra, hogy mégis kint maradt, ugyanis az elejétől, 2009 nyarától kezdtem el olvasni őt is, de ami késik, nem múlik.
Bónakovács már összességében 14 évnél tart, ha jól számolom. Lassan túltesz Steven Segal-on.Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Crystalheart
őstag
válasz Sir Pocok #232 üzenetére
Igen, az nem semmi. A Clannadban (talán top 1 anime) demonstrálták, ahogy a főhős nagy áhítattal és hivatástudattal, meg az egyik karja gyerekkori sérülése miatti permanens fájdalmát palástolva utcai lámpákat villanyszerel, miután kelletlenül sikerült beállnia oda. Ezért komolyan tisztelem őket. Én azért nem vagyok ilyen lelkes, mikor ki kell trágyázni az állatokat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Sir Pocok #349 üzenetére
Dehogynem, híznak ők is rendesen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest