- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Sir Pocok #349 üzenetére
Dehogynem, híznak ők is rendesen....
-
Crystalheart
őstag
válasz
Sir Pocok #232 üzenetére
Igen, az nem semmi.
A Clannadban (talán top 1 anime) demonstrálták, ahogy a főhős nagy áhítattal és hivatástudattal, meg az egyik karja gyerekkori sérülése miatti permanens fájdalmát palástolva utcai lámpákat villanyszerel, miután kelletlenül sikerült beállnia oda.
Ezért komolyan tisztelem őket. Én azért nem vagyok ilyen lelkes, mikor ki kell trágyázni az állatokat.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Sir Pocok #224 üzenetére
Így igaz, ő sem tudta teljesen megszokni azt a világot. Nem tudom, hogy milyen indokokat hozott fel erre vagy arra, hogy mégis kint maradt, ugyanis az elejétől, 2009 nyarától kezdtem el olvasni őt is, de ami késik, nem múlik.
Bónakovács már összességében 14 évnél tart, ha jól számolom. Lassan túltesz Steven Segal-on. -
Crystalheart
őstag
válasz
Sir Pocok #205 üzenetére
Nagyon érdekes egyébként, hogy az általános hozzáállásukkal ellentétben a művészeik sokkal újítóbbak, sokkal bátrabban kísérleteznek, mint akár nyugaton manapság. Talán ott a társadalommal való szembenállás, ami a művészekre gyakran oly jellemző, épp ebben, az újításban érvényesül leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest