- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most van egy kis időm írni. Elég sok minden történt az elmúlt egy hétben, pozitív, és negatív dolgok egyaránt. Írni most sajnos nincs időm, és azt hiszem, hogy amíg itt vagyok már nem is lesz, de gyűlnek a témák, és a képanyag (bőven ezer fölötti fotó egy hét alatt). Gyönyörű helyeken jártunk, és még gondolom fogunk is, csak az időjárás baromi szar egyelőre.
titi83:
"Azért a hideghez is hozzá lehet szokni. Kíváncsi lennék ha Mave visszatér az országba a 20-22 fokos lakásába, akkor hogy fogja magát érezni..."
Ez így van, valamennyire hozzá lehet szokni. Teljesen nem, de könnyebb elviselni egy idő után. Volt már 20-22 fok a szobában egy-két hete, és jelentem, jól viseltem.Egyébként otthon sem szokott 18-20 foknál melegebb lenni télen a lakásban, mert nem szeretem a meleget, de azért ez a tél egy kicsit túlzás volt.
Troy.:
Jó szórakozást!
"Falom az írásokat. Körülbelül havi lebontásban csinálok a cikkekből egy könyvet, amit kindle-n olvasok."
Ez valami új technika, még nem találkoztam ilyennel. Letöltöd a logoutról a bejegyzéseket, és átkonvertálod könyvvé a kindle számára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest