- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
A tekintély vagy rangtisztelettel én is kb. így vagyok. Nem tudom mit szólhatnak a japánok az olyan tragikus, de tanulságos történetekhez, ami a merev tekintélytisztelet miatt következett be. Mostanában is játszották az NGC-n, a Légikatasztrófák sorozatban, amikor a koreai légitársaság kapitányával szemben az első tiszt nem merte megkérdőjelezni a nyilvánvalóan hibás döntéseit, és ez miatt zuhantak le.
Nem is olyan régen még sok, volt vadászpilótát emeltek automatikusan utasszállító gépek kapitányi ülésébe Dél-Koreában csak az "érdemeiért", csak mert megalázó lett volna alacsonyabb rangban elhelyezni. És ez az út is tragikus lett, mivel nem tudtak egyenrangú felekként kommunikálni egymással!Ez azért az élet sok területén okozhat hasonlóan komoly vészhelyzeteket az ilyen kultúrákban. Biztosan okoz is. És ezt szerintem a mérhetetlen fegyelmezettségükkel sem tudják ellensúlyozni - bár az tény, hogy hatalmas előny.
Gondolom lassan átalakul azért japánban is ez a magatartás. De lehet, hogy pl. éppen ezért tartanak ott, ahol??? Egy biztos: szélsőségbe vinni nem szabad a tekintélytiszteletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest