- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Olvastad már a saját bejegyzéseidet?
A helyzetkomikumokat szoktad nagyon jól leírni. Példának okáért az osztódással szaporodó zsaruk, a köcsög automata és a security macska ugrik be, de azokon tényleg negyed óráat nevettem
Kb midegyik bejegyzéseben van, most az utóbbiba is.
Apropó: 2 uS/H és 5 uS/H sugárzás mennyire veszélyes?
Annyira nem keresel szarul, végtére "csak" egy diák vagy. Mondjuk úgy, hogy az átlag minimábér megvan (a 80k nekem felfele kerekítve jött ki), de a szállásért nem kell fizetned. Én majd tervezek ösztöndíjjal kiutazni, a számok alapján 40-50k-ból kijönnék, 70k maga lenne a paradicsom
Említetted, hogy vennél iPad-et, az mennyi? 45k?
Hamarosan fel is keresem idehaza a japán nagykövetséget, hogy kicsit jobban tájékozódjak az ösztöndíjlehetőségről. Másfél évem van lerakni egy felsőfokú angol, valamint egy min középfokú japán nyelvvizsgát.
@vida14: inkább Rosetta Stone
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest