- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
sztanozs: köszi.
Üzletember, meg a turista netezik a hotelban, ahol jó esetben ingyen jön a vezetéken a jel, amikor látogatóba voltam itt WiFi a jó minőségű szállodában sem volt.
Egyébként, itt elég macerás telefont szerezni idegennek. Mivel, más a rendszerük, felejtős, hogy a sajátodat tudod használni. Működik, tudok hívni is, de csak roaming, ami viszont kissé húzós áron fut. Joe kérdezte meg otthon, hogy mi lenne az ára a netezésnek Japánban, T-s csaj azt mondta, hogy nem akarja tudni. Innentől nem volt több kérdés.
Venni pedig csak szolgáltató fűggő telefont lehet, itt független gyakorlatilag nincs. Még az Apple Storeban vásárolt iPhone is Softbank függő alapból. Illetve, előfizetés, és hűség kell hozzá, minimum egy, de inkább két év, ami ugye egyszeri turistának annyira nem buli.
Ami szóba jön, mint alternatíva, az a WiMAX. Az elérhető havi előfizetéssel is, a legolcsóbb úgy 3800 jen/hó. De, ha a telefon/tablet/laptop nem tudja a WiMAX technológiát (márpedig, ha európai, akkor ez erősen valószínű), kell venni egy vevő egységet is, ami a WiMAX jelet WiFi-vé alakítja. Ennek az árát nem tudom, de biztos, hogy több ezer jen ez is.
Ja, és persze Útlevél nem elég, regisztrációs kártya kell, a telefonhoz biztos, WiMAX-hoz nem tudom, de erősen valószínű, mert csak úgy lehet szerződést kötni. Névre szólóan, természetesen.Szóval, vicces, vagy inkább röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- ETOE Whale Pro LED projektor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest