- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
sztanozs: köszi.
Üzletember, meg a turista netezik a hotelban, ahol jó esetben ingyen jön a vezetéken a jel, amikor látogatóba voltam itt WiFi a jó minőségű szállodában sem volt.
Egyébként, itt elég macerás telefont szerezni idegennek. Mivel, más a rendszerük, felejtős, hogy a sajátodat tudod használni. Működik, tudok hívni is, de csak roaming, ami viszont kissé húzós áron fut. Joe kérdezte meg otthon, hogy mi lenne az ára a netezésnek Japánban, T-s csaj azt mondta, hogy nem akarja tudni. Innentől nem volt több kérdés.
Venni pedig csak szolgáltató fűggő telefont lehet, itt független gyakorlatilag nincs. Még az Apple Storeban vásárolt iPhone is Softbank függő alapból. Illetve, előfizetés, és hűség kell hozzá, minimum egy, de inkább két év, ami ugye egyszeri turistának annyira nem buli.
Ami szóba jön, mint alternatíva, az a WiMAX. Az elérhető havi előfizetéssel is, a legolcsóbb úgy 3800 jen/hó. De, ha a telefon/tablet/laptop nem tudja a WiMAX technológiát (márpedig, ha európai, akkor ez erősen valószínű), kell venni egy vevő egységet is, ami a WiMAX jelet WiFi-vé alakítja. Ennek az árát nem tudom, de biztos, hogy több ezer jen ez is.
Ja, és persze Útlevél nem elég, regisztrációs kártya kell, a telefonhoz biztos, WiMAX-hoz nem tudom, de erősen valószínű, mert csak úgy lehet szerződést kötni. Névre szólóan, természetesen.Szóval, vicces, vagy inkább röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest