Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na még 1 perc, és ébresztő.
Speciel a kapcsolatunknak határozottan jót tesz a dolog. Korábban noszogatni kellett, hogy csináljunk már valamit, intézzük ezt azt amazt. Most JAVAt tanul, olvas, folyamatosan angol nyelvű sorozatokat néz, és a legjobb, nem cseszegetem a sok alvás miatt
Ja és nagyon fura angol kiosztasa van a netbookja billentyuzeten, á betű pl a capslock mellett van, szóval ha arról írok, én sem ékezetezem. -
tildy
nagyúr
Vannak emberek, akik rendszeresen napi 4-5 órákat alszanak , mégis elég nekik.
Esm pedig nem napi 8-10 órát aludt, hanem inkább 12-13-t.
Ollie: ha egy gyerekkel ketten vannak, (be lehet úgy osztani az alvásokat, hogy így legyen) , akkor szerintem megoldható, hogy a "papát most nem zavarjuk, alszik". -
tildy
nagyúr
Tildy orul neki. Anyosjelolt ugyanis figyelmeztetett, hogy vigyazzak Esmmel, mert lusta .
A legidegesitobb az volt, amikor 2kor kelt fel,(12 ora alvas utan) itt meg mar kettokor a nap igencsak lenn van, fel 5kor mar tok sotet van.Szoval en alapbol keltem 9kor, mert ehhez voltam otthon hozzaszokva (8- fel 9-es keles), es ment a hiszti, hogy meg mindig alszik, meg mindig, es semmit sem lehet elintezni normalisan, mert addigra mar sotet van.
Eddig nincs hiszti, miota ezt csinalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest