- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazyman
csendes tag
Én is szert tettem egy ilyenre, az egyik "szolgáltatótól" vettem, amelyik saját nyomkövetési felületet és appot is ad(na) hozzá, persze jó pénzért.
A turpisság az, hogy ők átírják a kütyüben azt a szerver címét, amivel kommunikál. Ide tölti fel mozgás és az időközi frissítés közben az aktuális pozíciót.
Tehát egy ilyen vagy ismeretlen eredetű TKSTAR kütyü esetén az első beállítás (a GPRS és az APN után) az ADMINIP beállítása így:adminip123456 47.88.85.196 7700
(az itt szereplő IP a mytkstar.net szerver ip címe)
Ezután érdemes egy kézi SMS lekérdezést indítani a G123456# paranccsal, utána már menni fog a folyamatos követés (www.mytkstar.net, vagy Winnes app, ID/jelszó). Érdemes az app-ot preferálni, mivel abból az összes beállítás megtehető, amit egyébként sms-ben lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest