Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
álomvilág
csendes tag
Tegnap újabb randi volt!
Nagyon váratlanul ért a meghívása Életemnek. Reggel mielőtt oviba indultam jött az üzije hogy kiengesztelhetném egy randival. Ugyanis átaludtam a beszélgetést és nem tudtam ezért vele lenni. Persze nem volt harag csak viccesen jelezte hogy esetleg ma is találkozhatnák. Na abban a pillanatban ahogy elolvastam az üzit agyam lekapcsolt és kizárólag Életem lebegett a szemem előtt. Naná hogy elmentem.Dél körül a megbeszélt helyen voltam de sokan voltak ott ezért odébb álltam. Megbeszéltünk egy másik helyet. Természetesen eltévedtem.
Ott viszonylag nyugi volt. Kellemesen eltölthettünk 2 órát. Húúú micsoda randi volt. Amikor megérkezett először szerelemsen üdvözöltük egymást. Ez a hétfői randinál elmaradt és mindketten bántuk. Most bepótoltuk. Csodálatos volt újra hozzábújni. Megölelni és megcsókolni. Amikor beültünk a kocsiba nekiálltam beszélni. De elképezstő módon csacsogtam. Szinte Életem szóhoz sem jutott. A randikon általában akkor szoktunk sokat beszélni amikor oldódni szeretnénk. Most úgy éreztem nincs szükség oldódásra. Még égett bennem a hétfői álomrandi. Érdekes hogy vannak randik amik újabb és újabb pillanatokat tartogatnak. Ez a tegnapi is ilyen nap volt. Az elején lévő beszélgetésünket leszámítva végig szeretkeztük a randit.
Nem annak indult de ilyenre sikerült. Cseppet sem bántuk a dolgot. Sőőőt még tervezünk is ilyet a közeljövőben.
Részleteket nem mesélek. Nagyon tabu.
Úgy kimelegedtünk mint talán még nyáron sem az 50 fokos autóban. Én picit feszült voltam mert új helyen voltunk és néha zavart a külvilág. Azért voltak alkalmak amikor sikerült kizárnom minden zavaró tényezőt és csak Életemre fiygelni. Csodálatosat beszélgettünk és voltak vicces pillanatok is. Volt olyan hogy megszólalt a telefon. Persze mikor? naná hogy akkor.
Csak nevettünk. Sokat gondolkodtam milyen jelző illik a tegnapi randinkra. Végül is arra jutottunk hogy a bensőséges. Újra közelebb kerültünk egymáshoz lelkileg pedig azt hittük ennél már nem lehetünk közelebb. Sok ölelés volt és a beszélgetések is olyanok voltak mintha otthon leülnénk és megbeszélnénk hogy kivel mi történt. Minden olyan természetes volt. Ittuk egymás szavait és nem tudtunk betelni egymással. Nincsenek szavak arra hogy mennyire gyönyörű az életem ha Vele lehetek. A búcsú is tökéletes volt. Hosszú forró ölelések és csókok közepette váltunk el. Az utolsó pillanatban még készült közös kép rólunk. Annyira hálás vagyok neki azért mert 1 hét alatt háromszor is eljött hozzám. Persze meg is jegyezte hogy már elleszek kényeztetve. áááá erről szó sincs. Ahhozz hogy elkényeztessen minden nap találkoznunk ellene. Sajnos a távolság miatt ez lehetetlen. De egyáltalán nem vagyok elégedett. Most olyan időket élünk hogy külön csoda hogy ilyen sűrűn tudtunk most találkozni. Ezek a randik kizárólag Életemnek köszönhetőek. Gondolt ránk és én nem tudtam nemet mondani neki. Nem is akarok hiszen minden vágyam az hogy együtt lehessünk. Tegnap még jobban belehabarodtam. Újra csak azt érzem hogy most még erősebb lett a szerelmem iránta. Nagyon szeretem Őt!
Kellemes hétvégét nektek!
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest