Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Hali!
Én is CoD2-zök. Singlet egyszer kivittem aztán csak multi. Elötte alap Coddal toltam, ott senkit nem csítereztem le. Egyszer nem fordult ilyen elő. De a 2-ben... azta... csipások a falat lövik, mindig pontosan arra a sarokra néznek ahol felbukkanok (miután persze falon keresztül végigkövette a fejemet), stb. De az a szörnyű, hogy ezek az emberek alapból nem tudnak játszani. Szal alapból nagyon gyéren lőnek, nem is tudnak célozni. Egyszer volt, hogy brit letette a bombát és hát becampelt ahogy ilyenkor szokás (ez ilyenkor taktika, a camperkedés más, majd azokat is szidhatjuk
) és a védő német fogtamagát és csalhatatlan ösztönnel pontosan odament ahol a brit állt, minden házon és kerítésen és utcán át. Aztán pontosan olyan helyről lőtte le, ahonnan a brit nem láthatta. Szal az ilyenektől eldurran az én agyam is. Itt ismét kiemelném, hogy elötte sose csítereztem.
Na jó, nem idegesítem magamat külön, ahhoz elég felmenni egy szerverre
Ha vki tud ajánlani jó szervert szóljon ám! Vagy akik itt összegyűltek Cod2-sök egyszer összeröffenhetnénk vmi szerveren
.PAN|BigBadPlaYeR| néven szoktam játszani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és a védő német fogtamagát és csalhatatlan ösztönnel pontosan odament ahol a brit állt, minden házon és kerítésen és utcán át. Aztán pontosan olyan helyről lőtte le, ahonnan a brit nem láthatta. Szal az ilyenektől eldurran az én agyam is. Itt ismét kiemelném, hogy elötte sose csítereztem.