Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBadPlaYeR

senior tag

Hali!

Én is CoD2-zök. Singlet egyszer kivittem aztán csak multi. Elötte alap Coddal toltam, ott senkit nem csítereztem le. Egyszer nem fordult ilyen elő. De a 2-ben... azta... csipások a falat lövik, mindig pontosan arra a sarokra néznek ahol felbukkanok (miután persze falon keresztül végigkövette a fejemet), stb. De az a szörnyű, hogy ezek az emberek alapból nem tudnak játszani. Szal alapból nagyon gyéren lőnek, nem is tudnak célozni. Egyszer volt, hogy brit letette a bombát és hát becampelt ahogy ilyenkor szokás (ez ilyenkor taktika, a camperkedés más, majd azokat is szidhatjuk :D) és a védő német fogtamagát és csalhatatlan ösztönnel pontosan odament ahol a brit állt, minden házon és kerítésen és utcán át. Aztán pontosan olyan helyről lőtte le, ahonnan a brit nem láthatta. Szal az ilyenektől eldurran az én agyam is. Itt ismét kiemelném, hogy elötte sose csítereztem.

Na jó, nem idegesítem magamat külön, ahhoz elég felmenni egy szerverre :(((

Ha vki tud ajánlani jó szervert szóljon ám! Vagy akik itt összegyűltek Cod2-sök egyszer összeröffenhetnénk vmi szerveren :) .PAN|BigBadPlaYeR| néven szoktam játszani

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés