- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
adrian94 #114003 üzenetére
felejtsd el; a sportfogadás.org-on olvasgathatsz a témáról. Egyrészt, mint látod ilyen 1-5%-os hasznokról van szó, tehát nagy tétekkel kellene játszani. Sok iroda egyből lekorlátoz, ha kiszagolja az arbitrázsos fogadást. A tétekből pedig egyértelműen látszik, hogy ezt játszod.
-
!Tupac!
tag
válasz
adrian94 #114003 üzenetére
Igen, túl szép ahhoz hogy igaz legyen, régen kb 1-2 napig próbálgattam ilyesmit én is elméleti síkon de én soha nem találtam meg az "árrést". Sőt szerintem ha ez a módszer működik akkor azt nem az ilyen "szem előtt" levő meccseknél kell keresni, sokkal inkább az alsó osztályokban, peremvidéki bajnokságokban, sehol sem jegyzett tornákon. Ennek csak így lenne értelme hiszen ha "létezik" akkor ez a módszer a SportFogadásSzentGrállja
UI: ha te rájössz a csodamódszer mibenlétére én várom az infókat
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest