- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
adrian94 #114003 üzenetére
felejtsd el; a sportfogadás.org-on olvasgathatsz a témáról. Egyrészt, mint látod ilyen 1-5%-os hasznokról van szó, tehát nagy tétekkel kellene játszani. Sok iroda egyből lekorlátoz, ha kiszagolja az arbitrázsos fogadást. A tétekből pedig egyértelműen látszik, hogy ezt játszod.
-
!Tupac!
tag
válasz
adrian94 #114003 üzenetére
Igen, túl szép ahhoz hogy igaz legyen, régen kb 1-2 napig próbálgattam ilyesmit én is elméleti síkon de én soha nem találtam meg az "árrést". Sőt szerintem ha ez a módszer működik akkor azt nem az ilyen "szem előtt" levő meccseknél kell keresni, sokkal inkább az alsó osztályokban, peremvidéki bajnokságokban, sehol sem jegyzett tornákon. Ennek csak így lenne értelme hiszen ha "létezik" akkor ez a módszer a SportFogadásSzentGrállja
UI: ha te rájössz a csodamódszer mibenlétére én várom az infókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest