Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #97453 üzenetére
úúvazeee.
én már totál szétcsúsztam.***
még jobban.
már linket sem bírok szerkeszteni.majd holnap...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz Zjunior #97454 üzenetére
Lehet nem.
Tudom kevesen hiszitek el, de ma talán fordulóponthoz érkezett ez a story.
Este ismerőssel egy helyi gyorsétterembe ültünk, és bejött ismerős (Reálos) aki rögtön elkezdett viccelődni, hogy majd ma megmutatják. Persze én is ugrattam hogy simán kikapnak, és igazam is lett. A lényeg nem itt van, hanem itt jutott eszembe, hogy már lassan mindjárt vége a meccseknek.
Rálestem, ás már akkor láttam, hogy a Lille elment, és hogy HT a Valencia épp vezetett, többi már megvolt.
Nem nagyon tudtam leplezni, csalódottságom, és csaj révén rá is kérdezett mi a baj. Természetesen elmondtam neki, hogy egy ideje már van ez az "átok" amitől nem tudok szabadulni, és olyan mint himnuszban a balsors.
Vázoltam neki, hogy ha így marad minden akkor tegnap és ma több mint 50K várható ment el 1-1 meccsen, ebben az évben pedig már közel 70-80K.
Aztán kicsit beszélgettünk, és ráébresztett arra, amit igazából már én is rég tudok, csak egyszerűen nem akartam elfogadni, hogy ennek így nincs semmi értelme. Bármennyire igyekszem, bárhogy csinálom meccsszámtól függetlenül elviszi egy.
Most én magam is úgy érzem, hogy ennek itt kell véget vetni, ennek semmi értelme. Ez a folyamatos pech vagy nem is tudom milyen széria, már annyira elvette az önbizalmam, hogy még szigorúan 1-1 meccset se merek megrakni mondjuk 5K-val, hogy talán úgy jöjjön egy kevés.
Ma ránéztem a kínálatra, semmi sincs, szombaton még teszek egy utolsó próbát, ha az is elmegy, akkor biztos vagyok benne hogy abbahagyom, és inkább veszek 1-1 bukszát, vagy elputtózom vagy lottózóm, mert tippmixbe nem megy ez nekem.
Ha szombaton elmegy, akkor az összes online felületről tiltatom magam legalább 1 évre, papíron meg már csak elvétve rakok, most is csak azért ott tettem mert útba esett.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #97457 üzenetére
Ez az nincs már átok így lett volna jó szövegben:
"....Nem nagyon tudtam leplezni, csalódottságom, és csaj révén rá is kérdezett mi a baj. Természetesen elmondtam neki, hogy egy ideje már van ez az "átok" amitől nem tudok szabadulni, és olyan mint himnuszban a balsors. Ezután fogta és leszo..tt, na itt éreztem az átok elillant..."
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #97458 üzenetére
Hát igen, de ez nem az a mese volt, amúgy nagyon imádom szeretem, nagyon jóba vagyunk, de van barátja amúgy is. (mondjuk maga a csaj nem rossz)De majd megmondom neki, milyen rendes tippmixes barátaim vannak itt, és hogy mit javasolnak, és esetleg nem e lehet tenni valamit az ügy érdekében, talán a végén tényleg ez lesz a megoldás
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Ace owner
addikt
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #97292 üzenetére
végre végre végre végre .... el se hiszem h nyertem a valencia-val
ideje volt törlesztenie, tavaly közel 60k várhatót vittektulajdonképp 3x is nyertem a valenciaval
neten is tettem 2x:ma csak Djokovic és Berdych meccseit várom, illetve a jó adogatásait
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Jeollam
aktív tag
emberek, ez az ATM megfingat mindenkit. miért nem ment fel c ronaldo kezdettől fogva?
miért nem bírt egy tetves gólt verni tegnap? a fene egye meg mindet.azért tegnap két tippem is jött:
Villarreal-RealSoc 1fi. D 2.24
Valencia-Esp. 1fi H 1.84[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
rwin5
őstag
Rakni akarok egy nagy tétest, velem tart valaki? 20K-ra gondoltam, és kb 3-as szorzó. Először úgy voltam vele, hogy megrakom papírra a 3 teniszt, de olyan ritka, hogy az "összes" 1,3 körüli szorzó jöjjön a kínálatból..
Illetve ha senki se akar, akkor amit kitaláltam pár napja megveszem az utolsó 10 bukszát, csak félek, hogy -10K bukó lesz
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nzsolt77
tag
-
janos1988
addikt
válasz Illusion1010 #97478 üzenetére
Ezt már én sem. néha meg tud hülyülni a rendszerük.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok! szerintem ma a Levante-t megtámogatom egy ezressel, hátha.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
L_YKing
addikt
-
rwin5
őstag
válasz vwpolopg #97485 üzenetére
hát ugyanaz kb mint haveromnál, össz kettő nyert +2K így 8k bukó volt a buksza haditerv
(#97488) B-L-A-C-K: nem igazán vettem még sorsjegyet 2nél többet max akkor ha valamelyik nyert és vettem helyette még egyet, ezt meg ki akartam próbálni, hát nem jött össze ez van, bár a buksza eddig is mínuszban volt, ezt a 2ezres pénzt szerintem überelhettem volna 50 db black jackkel
[ Szerkesztve ]
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Ha megengedtek egy hozzaszolast.Tavaly kiprobaltam a sok kaparost.15db buksza es 10db Szuper banko.A bukszan jott 2eFt,a bankon meg 10eFt.
Lehet hogy sok bukszabol lehetne tuzet oltani(bekerulesi ar),de biztos nyero szerintem keves lenne. -
Zjunior
veterán
Vettem én is 2 buksza 0 HUF
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
puby1985
csendes tag
én 1 bukszát vettem, és kétszer nyertem meg az 50 millás főnyereményt vele
-
tipuka
addikt
Ma erre a 2-re gondoltam, tippmixpro-n ezek a szorzók vannak rá. Vélemény!ötlet/javaslat? Barca-ra nem rakok, sem real-ra.... berágattak.
012 Dinamo Minszk - Slovan Bratislava H 1,50
032 Maccabi TA - Crvena zvezda H 1,40
összesen: 2,10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest