Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #85049 üzenetére
azmiaz?
szép szelók nagyon, szerintem valahogy próbálj meg visszafogadni, bár így nehéz lesz, hogy ennyi esemény még függőben van
bár úgy rémlik, hogy Unibeten tudsz kikérni pénzt menet közben, mint beten is, nem próbálod meg inkább kivenni most?
a Montreal NHL meccsre egy kis kedvcsináló:
Montreal tonight plays for an all time club history record, if they win tonight it's their best start in the League ever.
ment is két ilyen szeló:
holnap délben pedig pörgethetek 15-öt Starburstön, éljenek a BL-promók (és elvileg még forgatni se kell)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
válasz Soulfly842 #85044 üzenetére
B+
Grat.En meg nem tettem semmit , vartam meglepiket kombikon. Lett is 500ft hasznom xd
PSN: xszabikax
-
Rypejakten
addikt
helo! Pool-Real és Galata-Dortmund 2,5 over reális, ugye? még egy Atl-Malmö hendin gondolkozom.
-
gery2123
őstag
válasz Soulfly842 #85044 üzenetére
Gratula! Hátha jönne még a többi, aztán elég szép napod lenne. Én szorítok!
-- PSN_ID: GerY2123
-
4850 oc
aktív tag
Szerintetek Benfica,Basel??
-
zolynet
veterán
válasz yogibear #84970 üzenetére
csak igazad lett, mondjuk a brighton nagy dönci király, de úgy gondoltam most szárnyal a huddersfield
az a szeló tegnap elment volna
viszont ez jött volna: katt
jó kis volna meccsekma valami ilyesmit tennék, bár ha az egyik nap ilyen gólzápor volt általában a másnap nem bővelkedik gólokban, de hátha, lehet 300-al megteszem, már úgyis úszik a hónap: katt
Life is too short to stay stock!
-
Jarod1
addikt
most néztem hogy 2 szer játszott a pool a Reallal és mindkétszer győzött??!! United után kezdenek kétségeim lenni...
-
4850 oc
aktív tag
válasz Soulfly842 #85061 üzenetére
Én is félek.. De már kigondoltam..
Reál,Atletico,Dortmund,Juventus meccseken 2-nél több gól lesz
12k val megy -
törölt tag
Nekem ma a Benfica győzelem kell! Ha jön a mai nap jól indul.
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #85059 üzenetére
Igen és még 3 másik is jött, de csak ennyi, megint mellément minden... illetve ami nem került rá a szelvényekre azokból is jött pár...
Champ 2 fordulóval ezelőtt 12-ből 7 félidő D-t produkált, utána meg 2-t... most meg 9-et, ami rengeteg... én az átlag 4-5-re számítottam csak...
A 2/1 bundákat meg a Liga 1-ben játszották sajnos...
Ott csak 5 félidő D volt ezáltal, a Liga 2 meg 7, ott sem vártam 5-nél többet...
Ez egy ilyen dolog, kiszámíthatatlan, mikor hol lesz sok félidő X... és onnantól még a második félidőt is el kellene találni...
Majd legközelebb újra próbálkozom.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
válasz Jarod1 #85062 üzenetére
Ez nem az a Pool és nem az a Real. a holland légiónak akkoriban nem igazán ment a spanyol fociba való integrálódás és elég nagy katyvaszként voltak szerintem akkoriban összerakva Cannavaroval a védelemben szerintem az egy képzavar volt.
Nagyon maximumra voltak még akkor pörögve az angolok is, amit nagyon szépen mutat, hogy az elődöntőkben 3 angol csapat volt! Egy körrel később a Chelsea egyébként szépen ki is ejtette a Liverpoolt 7-5 -s összesítéssel.
Jobban rugdosta akkoriban a gólokat még a liverpooli csapat is.
Az még egy egészen más kaliberű Liverpool volt...
-
B-L-A-C-K
titán
20 ezerrel megy ma Real + Atl. Madrid. Plusz lehet csinálok egy pár ezres kamit de nem tudom mi lesz rajta még...
-
Bencus88
nagyúr
helloka!
Nézegettem a kínálatot tudom, megfogadtam nem rakok, de ezt most nagyon érzem. Megosztom veletek, hogy ti is nyerjetek
Arsenal, Real, Atletico hendi és a Dortmund meccsen mindkét csapat szerez gólt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #85077 üzenetére
Tudom, ezért is írtam hogy még aki akarja gyorsan rakja mert tuti esni fog...
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #85060 üzenetére
ááá... kihozhatnál nekem egy fekete Note4-et dolgozói kedvezménnyel
jött is a hoki, bár nem gondoltam, hogy ilyen nyögvenyelős lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
válasz #38464487 #85081 üzenetére
Hááát.... kedvezményt nem igazán kapunk készülékárra mi sem
Max értékesítési versenyen lehet dobbantani
Nyertem már Lumia csúcsmodellt és Sony Tv-t is pl
hátha lenne egy note 4, v. Alpha verseny is
Sony nem érdekel... amikor a Z3-at teszteltem majdnem kidobtam mérgemben a buta Xperia Android felület miatt vagy 3 nap után
Egy G2 után és egy HTC One M8 között nagyon fájdalmasan buta volt nekem az androidája
Magyarországon szerintem a világpiachoz képest indokolatlanul népszerű a Sony
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #85082 üzenetére
Ez igaz!
Meg sok modell bugos.
Telekom facebookos játékkával énis nyertem már lumia 520-at.
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #85082 üzenetére
ha jól tudom, akkor neked lehetőséged van rá, hogy havidíj fizetése nélkül használj bármilyen készüléket, legalábbis egy régi tag (itt is sokat volt régen), ForRedGlory és T-s, és ő 167-ért hozta ki Next S-sel, és nem fizet havidíjat, mert összejött már neki annyi kedvezménye(?), fene a jó dolgát
amúgy meg vegyetek már órát tőlem, főleg te, BLACK
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #85087 üzenetére
Majd írd már meg milyen, ennyiért még lehet én is bevállalnám...
-
-
pohár
félisten
na, 15 pörgetésből jött 0,97€... ezt legalább csak egyszer kell megforgatni, de ha van rendes pénz is a számlán, először abból veszi le, faszom
mondjuk 10 centes téten tudok pörgetni 10-et, még jöhet is valami, nem kizárt
juhúúúúú, 181ft-tal lettem gazdagabb, juhúúúúúú
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #85093 üzenetére
Starburst, de csak azoknak jár, akik tegnap raktak egy pontos eredmény fogadást a Roma - Bayern meccsre, ma ugyanez van a Real meccsnél, csak ott már fele annyi pörgetés fog járni
-
AndrewBR
senior tag
Wow, nem is tudtam eddig hogy van ilyen topic.
A.
-
Tomi0703
addikt
Arsenal oddsa megy fel.
-
ZetorGumi
addikt
Ötletem nincs, hogy ma mit rakjak duplára.
Valami javaslat?New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest