- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Mondtam már ezt én is....
De ne legyél hülye rakjál, bukni jó, van számodra egy jó konstrukcióm:
Kocsidat add el gyorsan ár alatt ---> go lottózó ---> 3 tutira fel minden lé ---> este izgulás ---> másnap pénzkiváltás, örömködés, új kocsi vásárlás, buli, kurvák stb....
Van B verzió is ha nem jönne be de azt már nem írnám le...
-
B-L-A-C-K
titán
Falcao ahogy nézem nem unatkozik a pályán...
-
B-L-A-C-K
titán
QPR b@szarás megint nem nyert...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #27666 üzenetére
Nyertél haver?
-
B-L-A-C-K
titán
Ezen a Juve meccsen lehet cinkes lesz a H-V tipp, arra számítottam minden hülye a D-t fogja rakni, de alig rakják, inkább mindenki a Juve győzelmet erőlteti, így lehet becsíp most az a D...
Ezt persze ha globálisan nézzük belehet szorozni elég nagy számokkal.
-
B-L-A-C-K
titán
"A halálcsoportnak is titulált négyet óriási meglepetésre a Borussia Dortmund együttese nyerte meg, megelőzve a rekordbajnok Real Madrid csapatát. A két továbbjutó gárda számára az utolsó forduló már semmilyen jelentőséggel nem bír, így a szakmai stábok feltehetően a lehető legkisebb kockázatot (sem) vállalják majd.
José Mourinho sem akar túl sok kockázatot vállalni, a portugál pihenőt adott Iker Casillasnak, Sergio Ramosnak, Xabi Alonsónak, míg Alvaro Arbeloa eltiltását tölti. A sérültek listáján továbbra is ott a neve Gonzalo Higuaínnak, Micheal Essiennek, Marcelónak és Raúl Albiolnak is. A madridiak felforgatott csapattal fogadják majd az Ajaxot, amely azonban szintén nem a legerősebb összetételében lép pályára a Santiago Bernabéu-ban.
A hiányzók listája:
Real Madrid: Iker Casillas (N), X. Alonso (N), Sergio Ramos (N), A. Arbeloa (T), Gonzalo Higuaín (S) Marcelo (S) Essien (S) Raúl Albiol (S)
Ajax: Thulani Serero (N) Davy Klaassen (N) Ryan Babel (N) Miralem Sulejmani (S) Kolbeinn Sigthórsson (S)
Jelmagyarázat: N - nem nevezték; S- sérült; T - eltiltott"
Forrás: link
-
B-L-A-C-K
titán
Én inkább mint mondtam már jó párszor a H-V-re hajlanék. Szerintem nem lesz X.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #27187 üzenetére
Igen, de ilyen ez a popszakma, elhatározza az ember nem rak, nem is rak majdnem két hétig, de hopp jön egy ilyen lehetőség és megpróbálja, tényleg nem kellett volna, és ez valamilyen szinten függőség azért is van. Az meg hogy itt ki ért velem egyet vagy ki nem nem okoz számomra keserűséget, viszont amit már leírtam az utólagos okoskodás nem éppen 100%-os idegállapotban számomra elviselhetetlen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #27178 üzenetére
"Kiegészítve annyival, hogy 'az egészvilágellenem van, befejeztem, soserakoktöbbé , rövid idő elteltével pedig minden megy tovább mintha mi sem történt volna' ugyancsak visszatérő motívum."
Ebben teljesen igazad van, mondtam idén nem rakok, jött egy ilyen lehetőség hogy úgymond ingyen tudtam rakni, amit valóban nem kellett volna, saját magamat meghazudtoltam. + ha nem tartanám magam korrekt embernek nem is írtam volna be, de inkább közlöm, minthogy ha jött volna utána villogtattam a szelót hogy nyertem ú de über király fain csávó vagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #27156 üzenetére
Na látod ebben benne volt minden ami kellett, itt látszik milyen korrekt ember is vagy a való életben. De ilyen alapon én felteszem azt a kérdését hogy a nyerőket miért töltöd akkor fel? Kérdezem én akkor az kit érdekel ilyen alapon.
Plusz jössz itt nekem hogy viselkedjek férfi módjára...
Azért nem viselkedek férfi módjára mert éppen hogy elmennek a meccseim és kinyilvánitom mennyire szar? Kicsit másképp látom a világot mint te...Engem nem kényeztettek el otthon ennyire. Poharat védheted, de tudod nekem nem szokásom másnak okoskodni akkor ha már elment a szelója, és vége a meccsnek. Hanem vagy befogom a pofám, vagy kinyilvánítom hogy együtt érzek vele, mert tudom hogy szar neki is kész. De tudnék eredmények után okoskodni én is hidd el. + itt vagy te aki nagy pofával beír hogy ha úgy van kedved 100 ezerrel raksz, és senkinek semmi köze hozzá, ha buksz. Ez így is van teljes mértékben, de akkor miért jössz ide mutogatni a nyertes szelóidat...Nem értem...
Ide most Schumacher idézetét tudnám mondani:
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned."
A témát innentől befejeztem, annyit tudok mondani ha nem tetszik valami nem kell ide járni, vagy egyszerűen ha nem bírod a pofám át kell siklani a hozzászólásaim felett.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem nekem nincs igazam, belátom, itt csakis a nyerő szelókat kell mutatni...Mind1 ha valaki több százezer mínuszba van esetleg, lényegtelen, csak a nyerőt szabad ide felrakni!
Végül is így a korrekt, és az evidens szerintem is, aki ezzel egyet ért gratulálok neki...
WaterWave: Igen valószínű nem foglak fikázni ha te előtte engem kioktatsz, szerintem kicsit gondolkozz el mielőtt megszólalsz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #27132 üzenetére
Bocs de kacaglak....
Mivel pont te vagy az az ember aki bejön és hopp nyertem, nem szoktam 50 ezerrel rakni de most raktam és jött.... Én úgy vagyok vele az a korrekt fogadó aki a vesztes szelókat is közli, nem csak a nyertes szelók fitogtatásával vagánykodik mert annak semmi alapja.
De ha téged ez zavar hogy elvárja az ember ha korrekten álljunk a másikhoz akkor a kis nyerő szelóidat se kell közölni hogy mekkora egy ügyes gyerek vagy.
Plusz miért kaptam fel a vizet? Mert kurv@ ideges vagyok azért mert kurv@ szerencsétlen vagyok, és erre beírja nekem az okosat meccs után egy olyan akinek nem sok köze van ehhez az egész fogadáshoz, és itt mielőtt félreértések lennének nem a tippeléseire értem hanem hogy ahogy csinálja évek óta nem profitál belőle semmit.
De végül is igazad van, a helyemben gondolom te se lennél ideges, és nem is közölnéd már ismételten 99-ik szelód egy meccsen ment el, igazad van tiszta dedós vagyok.
Te vagy a király....
Kis veréb.
-
B-L-A-C-K
titán
Ja értem szóval te vettél ki de sose mondod, értem....Érdekes nagyon, én csak azt látom beutalsz mindig pár hétig játszol vele és elbaszod, vagy más irodába átutalod a bónusz miatt és ott baszod el.
Bár gondolom rengeteget utalhattál le ha 3 ezer forintnál nem nyertél még többet....
Vandit.: Ezt nem értem, mi van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #27108 üzenetére
De f@sznak nem X-elnek legalább, nem nyernek hogy éppen 1 gólon múljon, semmi se jön össze nekem 3 hónapja fogadásban. Hallod 1 db szelvényt nem nyertem hangsúlyozom 1db sem....
Ne haragudjatok te tényleg kibaszott ideges vagyok azért hisztizek itt, de gondolom megértitek.
pohár: Jaj pohár csak te nem okoskodnál, aki még életében nem vett egy csokit a sportfogadásokból, és hosszútávon olyan mínuszba vagy ezekből a kis beutalgatásokból ha összeszámolnád behánynál, de tudom utólag okos vagy mindig, mit hogy kéne.
+ mint olvashattad azt a 10-est bennhagytam a 60 ezer pókernyereményből, és gondoltam bevállalok egy ilyet, de 122 ezret nem is adnak ingyen...
-
B-L-A-C-K
titán
Na azt ilyenkor ne b@sszam fel az agyam, hogy a jó isten ezzel már 6-700 ezer várhatótól szabadít meg amik éppen hogy elmentek szelók voltak, ja és ez csak az utobbi 3 hónap....Nem való nekem ez a sportfogadás mert gajra tesz idegileg.
-
B-L-A-C-K
titán
De egy buzik ezek nem csinálnak már semmit, 1 gólon megy el 122 ezer várható....
-
B-L-A-C-K
titán
Na még1et gyorsan plsssss!!!!!!!!!!
-
B-L-A-C-K
titán
Kuka 1-1...
Pedig de szép lett volna a mai napom, de persze szerencse mix téren nincs velem most sem...
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek lesz ma olyan szerencsém hogy a Hertha hendivel nyer
~ 120 ezer jönne....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #27041 üzenetére
Ingyen vóóóót....:/
néha: Dehogy vagyok, néha néha 1-2 havonta beutalok 5-10 ezret és ha aznap elérem a kívánt összeget leutalom, de persze legtöbbször lebukom, de már 100 feletti összeget többször is vettem már ki, de sajnos nem szabad bennhagynom mert képes vagyok elkurni ha felidegesítem magam.
-
B-L-A-C-K
titán
Bevallom srácok ma raktam....
Gondoltam pókerezek egyet reggel, 5 ezret beutaltam bet365-re. 87 ezerig sikerült felvinnem fél nap alatt, de hülye voltam nem álltam meg, 63 ezernél szálltam ki, 50-et kiutaltam, 13-at meg elherdáltam fogadásra.....
1000-1000 Ft ment erre:
Shakhtar Donetsk - Juventus -1 H/ -1 V 6,50x / 7,50x (bet365)
Wigan - QPR -1 V 6,50x (bet365)
Sunderland - Chelsea -1 V 3,00 (bet365)odds: 126,75x / 146,25x
+ egy mai 2 meccses kami 9300-al, de az tuti elmegy, így nem is közlöm...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26901 üzenetére
Gremia nem tudom hogy nem bírt nyerni fél órán keresztül kettős ember előnyben játszott. Plusz a vége fele volt egy kezezés is ami sima 11-es lett volna de nem adott meg a bíro....:/
-
B-L-A-C-K
titán
Fradi 0-2ről fordított 70.perc után...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26820 üzenetére
Sose hibázik ilyenbe, + szabadrúgás gólt is mindig eltalálja, a szerencse eltitkolt gyermeke...
giigz: Grat, akkor ma buli?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26783 üzenetére
Ilyenkor nem értem miért nem lehet elmondani mi a tipp, nehogy nyerjen esetleg valaki mi?
Tesódról mesélhetnél amúgy hogy játszik, nyereményei, bukói, stb...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #26779 üzenetére
Pár száz forintot bőven megér szerintem.
giigz: Persze az is lehet hogy idén nem fognak nyerni mert megvan rá az esély, de ha megnézed a statisztikákat ahogy játszottak mostanában, láthatod nem olyan hogy semmi közük nem volt hozzá, legutóbb se voltak rosszak egyáltalán...
-
B-L-A-C-K
titán
Jövő heti ajánlatom:
Shakhtar Donetsk - Juventus H/V 3,40x / 4.00x (bet365)
Wigan - QPR V 3,20x (bet365)
Sunderland - Chelsea V 1,73x (bet365)odds: 18,82x / 22,14x
Kamiba:
Shakhtar Donetsk - Juventus -1 H/ -1 V 6,50x / 7,50x (bet365)
Wigan - QPR -1 V 6,50x (bet365)
Sunderland - Chelsea -1 V 3,00 (bet365)odds: 126,75x / 146,25x
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #26717 üzenetére
Pont ezt mondom...
Amúgy annyit kell csinálni hogy ha esetleg X lenne és ne bukj túl sokat, hogy nem kell megrakni ilyen 20-20 ezrekkel megrakni, hanem kiválasztasz a hétre 2-3 tutit, és mellé beveszed ezt a H-V-t, és 5-5 ezerrel megrakod, max buksz 10 ezret ami még belefér, ha meg jön habzsi-dőzsi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #26711 üzenetére
F@szom tudja, lehet X lesz, de mondom szoktam nézni az ilyet és kevés esetben X pedig minden idióta pakolja, bár pont ezért sose X. Viszont mivel már mind1 meccs, nem tudjuk mi megy a háttérben...Én azt mondom meg kell várni mire mennyien raknak, ha nagyon sokan X-re fognak tenni akkor sima H-V lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26687 üzenetére
Látod nem nagyon akar összejönni még így sem hogy nem rakok. QPR-t amúgy nagyobb összeggel is raktam volna, Chelsea-t is, és mind szopott.
Amúgy holnapra nem tudnék egy értelmeset mondani, talán Fradit hogy nyer...Elég buzi meccsek lesznek.
Kamiba viszont ezt egy kis apróval meg lehet pedzeni:
Vitesse - Roda V ~11x odds
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26684 üzenetére
Csúnyán, amúgy hogy nem rakok nézegetem mindig hogy mit raktam volna, és mind bukó eddig...
-
B-L-A-C-K
titán
Biztos ha bejön megmutatja 10-20 ezerrel rakta, ha meg elmegy "ó mind1 úgyis 500 Ft volt rajta..."
-
B-L-A-C-K
titán
Első félidő 7 vagy több gól mennyit fizetett?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #26619 üzenetére
Kis aprót megér...
-
B-L-A-C-K
titán
Estére egy ilyet tippelnék kamiba:
183 Nice - Paris SG V 1,81
179 *(0-1) Real Madrid - Atl. Madrid H 2,15
209 Celta Vigo - Levante V 3,15
193 Ajax - PSV D 3,15
200 *(0-1) Juventus - Torino H 1,98Eredő odds: 76,45455
-
B-L-A-C-K
titán
Élőben milyen oddsa lehetett mikor vezetett 0-1re a Chelsea, hogy 2-vel nyer a West ham...?
-
B-L-A-C-K
titán
Na hála az égnek szopik a Chelsea, amúgy ahogy nézem mióta nem raktam elég sokat buktam volna...
Hála a jó kis eredményeknek....
-
B-L-A-C-K
titán
Dinamo kicsit összeszedte magát legutóbbi 10 meccséből 8-at nyert most ezzel együtt...
-
B-L-A-C-K
titán
Én most hogy 1.5 hete pihenek, ettől függetlenül vagy 1 hónapja rakom hogy nyer, most már tényleg itt az ideje. 1x-be pedig szerintem nagy téttel is lehet rakni.
Chelsea szerintem simán nyer, gólokra nem raknék, kiszámíthatatlan mi lesz, van mikor 4-5 gólt termelnek, de van mikor semmit 0-2 gólt.
Mi ujság veled amúgy? Neked megy a fogadás?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest