- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Angelina87
tag
Sziasztok!
Egy fórum szerint ez ma elég tuti tipp...
Mit gondoltok, holnap a Zwolle nyer?
Tudnátok még adni esetleg egy -két tuti félét, egyszerűen annyira ínség van...)
60 Naval - Atlético CP H 1,78
Vagy rakjam csak ezt jó nagy pénzzel, aztán ha nem jön, úgy jártam...
-
Angelina87
tag
Üdv!
Meg tudja nekem vki mondani, hogy a YIP oddsa miért ilyen magas, vagy érdemes bepróbálni XV-be?
A német jégkorongban pedig ma 4 meccs lesz, ki ért azzal egyet, hogy érdemes 3/4-ben x-re vinni ezeket?
A Salzburg gondolom erősen hazai
és mindezt azért kérdezem, mert nem vagyok túl járatos, viszont ma nem sok foci van...
Teniszből Isner, de 1,11-es oddson bitang kevés. :-) -
Angelina87
tag
Üdv!
Ne így kérdezd, ki hol van- mert mkinek más az igénye, másként profitál!
Inkább azt írd le, te hogyan szeretnél profitálni, mi a fő tevékenységed sportfogadáson belül és a többiek ajánlanak hozzá egy termet!
Gondolok itt: - élőzni szoktam, overekre
- teniszmeccseken profitálok, braekek, stb
- csak tétet teszek meccs előtt
-kombikat preferálom
- bónuszra hajtok... hajrá-hajrá
-
Angelina87
tag
Sziasztok!!!
Braga 1,20ért otthon kikap ma XV-be érdemes egy-egy ezressel bepróbálni? -
Angelina87
tag
Sziasztok!
Én ma egy ikszet érzek: Los Angeles
Dortmund over, Fürth győzelem, itt felmerül bennem a döntetlen gyanúja is! -
Angelina87
tag
"A bajnokságban már találkoztak a manchesteri gárdák, akkor a City idegenben oktatta a Vörös Ördögöket, és 6-1-re verték a megszeppent házigazdát.
Bár nem valószínű, hogy Sir Alex Ferguson emberei ismét beleszaladnak a késbe, de ha ismét létrejön ez az eredmény, az a Betclic sportfogadási oldalán 80,00-as szorzóval fogadható, vagyis a megnövelt összegű, 11 000 Ft-os pénz-visszafizetési garancia kihasználásával 880 000 Ft-ot nyerhetünk kockázat nélkül."
-
Angelina87
tag
válasz
janos1988 #33711 üzenetére
Kristály Palota múlt héten nem ikszelt? nem emlékszem jól
ÁM sok sikert. Én mostanában bármibe/hez nyúlok, elmegy...- nem ártana egy kis szünetet tartani!ST. Ettienét néztem én is, de nem tudom, mennyire fontos állomás nekik! Ezért hagyom..
NewCastle, MU, Cardiff és egy spanyol 2 X, ezeket láttam jónak, de majd rámegyek a papírdolgokra inkább.. -
Angelina87
tag
válasz
Angelina87 #33706 üzenetére
Most is, úgy kirúgták azt a labdát, amit kapura is lehetett volna, stb- lehet hogy látunk majd egy órányi bohóckodást, de ne legyen igazam
-
Angelina87
tag
1,)Newcastle V
+Olympiakosz 2,5 over
Tét: 1000 ft.2,) Vancouver H
Schlierenzauer
Tét: 300ft.ez megy mára
-
Angelina87
tag
Mai:
buffalo H
Saipa - Lahti V
Galatas., H
Tottenham 2,5 ovetr
és Sunderland
4/5ben
500ért -
Angelina87
tag
HELP!
nem tartjátok otthon soknak a Man. City oddsát, nem kellene, hogy kicsit azért kevesebb legyen?
Nem tudom ,sokKnak tűnik nekem.. -
Angelina87
tag
A varázsgömböm ezt mutatta reggel, lehet hogy kaputt??
53 West Ham - Coventry V 6,55
-
Angelina87
tag
Jó lenne, ha egy kis csoda folytán nyerne a NewCastle
-
Angelina87
tag
válasz
janos1988 #33106 üzenetére
A 11,000 ft- az nem a bónusz???
Mert ha az, akkor találni esélyesebb meccset is, mint a mai Liverp. illetve én is V-re raktam 1000 ft-otTe tehetnéd X2-re,
1., ha bónusz, akkor keress biztosabb kimenetelű meccset, ha már ingyen adták használd ki!
2, eszedbe ne jusson harmadolni, mert csak az első tétet fizetik vissza!Ha ez az- nem olvastam vissza:-)
Mai fogadásom: Newcastle, tét: 1000 ft.
Illetve mai tipp: Nwexcastle: 0-1 gól 3,25 ös oddsért fogadható! -
Angelina87
tag
válasz
lacimenethil #32901 üzenetére
Most, hogy látom az Anderlechtet is, már csak nevetgélek...
-
Angelina87
tag
válasz
lacimenethil #32897 üzenetére
De, nekem van, és amint láthatod, úszik a pirosban
-
Angelina87
tag
Néztem az Arsenal meccset a 70. perc után, az első 10 percben sírtam, aztán nevettem, az ágyúsoknál nem volt puskapor..
Annyi helyzet, annyi de annyi... Félelmetes.
Amíg néztem ezt a bohóckodást- 20 perc erejéig, egyszer sem volt az ellenfél térfelén a labda.. - és nem nagyon túlzok!
Nevetséges. -
Angelina87
tag
Swansea X lesz ma
-
Angelina87
tag
Mixen még ugyanannyi maradt.
-
Angelina87
tag
Gabbana, 11.000 ft értékben térítenek vissza, miért töketlenkeded el 2000 ft-tal, mikor 11-el szórakozhatsz...
...
-
Angelina87
tag
Nekem az elmúlt 3 napban az összes tervem/tippem füstbe ment- ennek ellenére ma érzek egy Zwolle X-et, de ez is füstbe mehet- nem lepődök már meg semmin!
-
Angelina87
tag
sziasztok!
Mára:
Fürth over és Chelsi meccs: mindkét csapat rúg gólt..
Tét: 1000 ft.A fürth over szerintem elég jó ajánlat mára 1,70-ért, ha vki még tippet keres.
-
Angelina87
tag
válasz
N-vidi-A #31339 üzenetére
Igen, be kell lássam, nem vagy ezzel egyedül!
A válság beleszól a gólokba is.. az utóbbi időkben egyre több zsivány van hazánkban isLegalább van a bundaszakiknak munkája...
Szörnyű!
Jó lenne, ha a sport tisztességes keretek között mozgolódna és így mi, fogadók is élhetnénk boldogan.Kis Off: hallott vki vmit a januári lehetséges adóról? lesz , nem lesz- hogyan lesz?
Vagy keressek vmi munkát a fogadás helyett/ mellett?
-
Angelina87
tag
Nvidia, nem akar ez neked összejönni?
-
Angelina87
tag
No, vége a Colo-Colo meccsnek, de mivel csak a bankom 10%-a ment a levesbe, nem görcsölök azon, hogy hogyan hozzam vissza azonnal!
-
Angelina87
tag
Sziasztok!
Eltüntem, ennek oka: hogy nem játszottam szelvényen, hanem helyette inkább raktam 1500ft-ot netre, és ott rakok apróbb összegeket gólokra- sokkal jobban kijövök, mint ami elment az utóbbi két hétben előtte. Már bosszantó volt.
Most csak a bankom 10%-át kockáztatva haladok előre, de múlt hét 3 nap.. ma egy nap.. és ha még most a Colo-Colo nők rúgnak egy gólt, akkor +15K-t már összeszedtem!
Nem kevés munka,de egyáltalán nem szerencsejáték, illetve ha felkészülsz, és követed a mérkőzést, akkor a szerencsefaktor csökkenthető.
Nehéz, hogy ne szállj el!! És még rengeteg hátránya van az előnyeivel szemben! :-)
De a mostani szabályaimmal, amiket fölállítottam, egészen bevált eddig. Aztán lehet, hogy egy hónap múlva más véleménnyel leszek! -
Angelina87
tag
És nyilatkozta is a City, h nekik a bajnokság fontosabb, hogy az MUtd-t legyőzzék.. A Bayern annyira nekik nem fontos.. :-) Lehet x...
-
Angelina87
tag
válasz
N-vidi-A #29639 üzenetére
Értelemszerűen, nem az ezer forint szorzódik, hiszen gondoljd csak eleve onnan végig, hogy 1000ft tétre 2 meccs nyerésével- 2500 ft? Ez kicsit irreális lehet, ha kicsik a szorzók!
Ezért is szoktuk mondani, hogy kis szorzókat ne kombinálj!
Pl. mai napon mit érdemes?
Basel X
Man. City X
Swansea - Mutd. XMellé még egy mérkőzés , és ezt 3/4-ben, mert ha ebből beérkezik 3 nyertes, bőven jó vagy!
Viszont ha kis oddsokat raksz peresbe, akkor az alaptétet sem nyered vissza rosszabbik esetben! ( ami sűrűn előfordulhat)!
Remélem, tudtam segíteni. -
Angelina87
tag
Ajajj. Umek, én megraktam egy az egyben a tippjeidet, így ahogyan van [ tét: 3100 ft.]
Én is bepróbálkozom egy-két tippel, közel sem ennyire biztosak:
Basel- Young Boys- X
Man City... X
Union Berlin ( mert most sorozatosan veretem a Düsseldorfot, bár ma idegenben lesznek, így ez a tipp eléggé képlékeny. ) -
Angelina87
tag
Talán, ha jól láttam 3 rublika nincs kitöltve a brazil tabellán.., és a Betafogo föntebb áll jóval.. s döntött, hogy egy ponttal vannak lemaradva.. az előttük lévőtől, stb. viszont mikor hazajöttem, láttam, hogy a hazai csapat az utolsó két meccsen elég jó volt, nagyon hátul állnak, lehet szépítenek, de ha ma is.. akkor kuka a szelvényem
Hétvégén valóban jó meccsek lesznek, remélem, olyan jó hétvégénk lesz, mint az utóbbiak. (profitban)
-
Angelina87
tag
válasz
B-L-A-C-K #29484 üzenetére
Megváltoztattam- nem is néztem, hogy ez bárki számára elérhető- így köszi
Statisztikát néztem reggel, és nálam V-re dőlt a mérleg nyelve- csak megilletődtem, mert emelték az oddsot- bár ez sok esetben nem sok mindent jelent, azóta már láttam, volt aki 2,50-ért rakta :-) Majd este kiderül
-
Angelina87
tag
Hűha, honnan a név ismerete??
Nem vagyok függő még teljesen- de ez egy jó döntésnek tűnt! -
Angelina87
tag
én mára bedobom a levesbe a botafogot
egy 5-össel
lehet elúszik
de nem kéne...
hétvégére majd összeszedjük, soká lesz még.. :-) -
Angelina87
tag
Nvidia-szia
várd meg a hétvégét, ott lesz mit a tejbe aprítani -
Angelina87
tag
válasz
Angelina87 #29462 üzenetére
szerintetek jó lehet?
-
Angelina87
tag
Jó reggelt.
Mára én a braziloknál játszom a Betafogot, és ennyi, itt jó lehet az over is.. -
Angelina87
tag
Nvidia, üdv!
Remélem, sikerrel jársz itt köztünk, ha lehet így mondani
Érdekes látni, ahogyan egy kezdő tébláboló fogadó sziszegi, hogy teszem vagy nem teszem - 5k vagy 10k- olyan nosztalgikus érzés. (Jóleső
)
Szóval sok szerencsét, és bátran kérj segítséget- a szervezet: nonprofit.
Igen, és mielőtt elfelejteném: Pohár kolléga felel a helyesírásért, hogy a magyar nyelv el ne vesződjék.. a tippmixelés közben. ( Ezúton is köszönjük, Pohár! ) -
Angelina87
tag
Tehát egyből fölvehető a nyeremény, ha jól sejtem..
-
Angelina87
tag
Ezzel egyetértek, azért vázoltam a szerintem járható utat..
Tehát, Betclic- nyer, kivesz, átvisz- de csak a bónuszt, aztán forgat, visz és így tovább -
Angelina87
tag
Hát szerintem 11.000-et, amikor kapsz ajándékba, az jó dolog, és aztán azt vinni tovább, miért ne?
Persze ehhez kell kis időDe ha azt veszed, hogy 10.000-et magadtól is befizetsz, és abból próbálsz profitálni, akkor már nem mindegy, ha az iroda pénzét próbálod profitálni? Pl. te sem raksz nagyon 1.5ös oddson alul - szóval megér egy próbát szerintem. ( SZERINTEM!)
-
Angelina87
tag
Ezt a bónuszforgatást folyamatában érdemes..
1., Először kezded, Betclicen, ott egyszeri ingyenes fogadás , ha nyersz, kiveheted a pénzt.. Az egészet, többszöri forgatás nélkül!
2., Tegyük föl, hogy kihasználtad a teljes forgatást, így 11.000 van a zsebedben, mert raktál egy 2-es oddsra.. <- KIveszed, átviszed bet365-re, így ingyen pénzt forgatsz... Annyira nem nehéz kiforgatni, tehát, tegyük föl, hogy 15-el azért ki tudsz szállni..
3., Átviszed a bwinre a 15-öt majd ott is kiforgatodstb-stb.
Szerintem ezt így érdemes. :-)
-
Angelina87
tag
-
Angelina87
tag
230 Servette - Young Boys V 2,03
241 Slavia Praha - Plzen V 1,95
Eredő odds: 3,95850
Mára én ezt érzem fogadhatónak.
-
Angelina87
tag
válasz
juliabrilke #28611 üzenetére
Bet-nél amikor én telefonos azonosítást kértem, nem tudtak telefonon elérni, éppen akkor esélytelen volt fölvennem. Annyi történt, h küldtek egy e-mailt, hogy mivel a telefonos azonosítás elmaradt, ezért küldjek nekik személyi azonosítót. Megtörtént, elfogadták.
Rendben leszel te is, egy jó iroda- nem ezen fog múlni! -
Angelina87
tag
BLACK!, van egy tuti tipped... , és eltolod egy Lillével, pedig önmagában is kettes szorzó volt!
Kár érte!
Amúgy grat a tipphez, szépen jött.
-
Angelina87
tag
A mai napot én is sikeresen zártam, Részben ez köszönhető Blacknek- Köszi!
A két tippedet megraktam, illetve mellé a Blackpool, így a tiszta haszon: +10e FT.
Részben magamnak köszönhetem, mert nem kerestem meglepit, bátrabb voltam tétemeléssel, stb! :-)
Mindenkinek szép estét! -
Angelina87
tag
Nekem még hátra van a Bpool...
Hajrá srácok...
-
Angelina87
tag
Srácok, nekem még kellene pluszban a Blackpool is..
Hajrá, hajrá -
Angelina87
tag
Srácok, megraktam a tippeteket: Anzsi, Chelsea!
Viszont raktam mellé egy fekete csapatot is...Miután tegnap nem jött a meglepom, 1-1- nél még a 85. perc körül elhittem, hogy nyerhetek, de 5 perccel később ráébredtem a valóságra.
-
Angelina87
tag
nem szeretném, ha vinnék egyik tipp a másikat, itt most arra gondolok, ha esetleg a V-m mégsem jönne!!
Figyelem:
Karlsruhe - Ingolstadt H 2,15 D 3,10 V 2,75Hazaiak oddstá fölvitték, vendégek oddsát levitték!
-
Angelina87
tag
Ez egy jó ötlet, de akkor azokat játszanám az ebből befolyt öszegből, ha nem haragszol
-
Angelina87
tag
Srácok, szerintetek mennyi esélyem van, h ma Bukik otthon a Düsseldorf?
-
Angelina87
tag
Üdv mindenkinek
Mára egy tippem van:
1 Düsseldorf - Dynamo Dresden VCsak egy szelvényen ez a meccs
Düsseldorf hazai pályán 6 győzelem, idegenek vendégségben 4 V.. igazán itt az ideje a fordításnak!Remélem, jól számoltam! Ez nekem mára elég.
Legalább annyi esélye van, mint egy hokimeccsnek, egy ezrest rádobok, ha elmegy, nem kár érte, ha jön.. akkor jól jártam!
-
Angelina87
tag
Off:
Beléptél helyett azt olvastam, h : Betéptél Angelina ...
-
Angelina87
tag
Most mondja az egyik ismerősöm, hogy ez az oldal kicsit át van festve!
Lehetséges, hogy mégsem ilyen zöld a világ? -
Angelina87
tag
Hűha, látom felborzoltam a kedélyeket.
-
Angelina87
tag
-
Angelina87
tag
Eleve keresem, h hol buknak, nem csípem őket.
De a Villa kisétálna pont nélkül?
Lehetséges. Hm. -
Angelina87
tag
A Cityre nem raknék ma egy ft-ot sem.
-
Angelina87
tag
Nem szeretem a Cityt, nem tudom, miért, de reggel még azt mondtam, valamikor ideje lenne már bukniuk kicsit.
-
Angelina87
tag
Nemrég raktam a Mutd-re, de már 1,91-es oddsért.
Kell, hogy rosszat sejtsek?
-
Angelina87
tag
Hahó
113 Maastricht - Zwolle V 2,00
95 Colorado - Edmonton H 2,00
103 Altach - BW Linz V 6,35
119 Chateauroux - Monaco H 2,18
123 Bray H
4/5-ben
103 Altach - BW Linz V 6,35
113 Maastricht - Zwolle V 2,10
95 Colorado - Edmonton H 2,00
98 Diósgyőr - Haladás H 1,68
125 Drogheda Utd. - St. Patrick's D 3,50
129 *(0-1) Porto - Pacos Ferreira H 1,42
5/6-ben
-
Angelina87
tag
Luzern X
Espanyol X
Cartegena H
Altach V (holnap)3/4-ben
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest