Hirdetés
Aktív témák
-
Angelina87
tag
Á, nem: én ha jól tudom, jól láttam, Titti maximum kettőt kombinál össze, de ez is ritka eset..
egyet rak egy nap. és 30.000 a kezdőtét, és aztán mindig amit nyer, azt teszi föl a kövi meccsre, és így 5-6 lépcsőzik!
Legalábbis én így láttam legutóbb, nem tudom, te ezzel mennyire találkoztál, ha igen-elnézést" A világon vendég vagyok."
-
Jarod1
addikt
1 nagyon durvát csináltam ma
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz tippmixxx #38852 üzenetére
Nézőpont kérdése.Bwin-en már rég tettem ezt a szelvényt ahol bejött 2 meccs erre a meccsre várok már másfél hete.2 ezer Ft-al tettem meg 5 jöhet, ha nyer ma a Bayern.Meg van két tippmix szelvényem 500-500Ft-al.Szerintem ez nem sok főleg, hogy jó esélyeim vannak rá, hogy nyerni fogok.A póker meg lehet elmarad ma
-
giigz
veterán
-
BéHGT
senior tag
Debrecen komolyan 2x-es emberelőnnyel nem tudott nyerni? Meg volt a Kaposvárnak 1 11-es?! Most néztem bwinre... Láttam 60. percben a D-re adott 2.35-öt szorzót, de már emberhátrány volt, nem mertem megtenni....
-
pohár
félisten
ja, nekem is leesett hogy Verdasco lesz az ellenfele az argentinnak, jóvan...
Davydenko viszont visszalépett a meccstől, umeknél azt hiszem ez törölt esemény lesz
BéHGT... kétszeres emberelőny? az bizony durva lehetett
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BéHGT
senior tag
Akinek kell stream a Bayern meccsre...
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor párhuzamosan két meccs nézés hajrá mindenkinek!!!Érzem ez a mi napunk lesz
-
sz_abika
addikt
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Bayern München el is kezdte a gól gyártást, Inter az necces lesz ahogy nézem...
-
BéHGT
senior tag
Milyet egykapuzott a gól előtt a Bayern...
-
Bencus88
nagyúr
Bayern vezet.Inter kb 2 100%-os helyzetet hibázott ahogy szokta...Viszont vezet a Hull City
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Del Potro 106,55 € ----> 125.73 €
-
pohár
félisten
hát belement a kapusba, sajna... Müller fejese se sokan múlott, lendületben a srácok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bencus88
nagyúr
Doncaster is vezet Azt hiszem a mai tippmix el is ment.Mind1 nem az volt most a lényeg.Hajrá Inter meg Bayern
-
janos1988
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Bayern!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest