Hirdetés
Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
Valaki rakjon már be nekem egy kitöltött totó szelvényt. Vagy senki nem totózik?!
-
MODERÁTOR
Nah akkor a hétre nézek is valamit.
20 éve a Prohardveren
-
BéHGT
senior tag
Én már csemegéztem a Zőőőd újságból.
Mai: Mellaist harkiv H 1,22 Roma H 1,47 és Espanyol 1,64. A Sportingot nem merem V-re venni, 1,79 az odds -
BéHGT
senior tag
Most komolyan, senki nem totózik? Hogy kell kitölteni azt a fos szelvényt? Komolyan nem értem.
A két első oszlopot ki kell tölteni végig? Vagy elég csak 1-et?[ Szerkesztve ]
-
bikatóni
csendes tag
Mára:
Oss - Zwolle V 1.50
Le Mans - Reims V 2.75
Roma - Genoa H 1.47
Pescara - Brescia H 1.75Lanciano - Cremonese V 2.64
Gil Vicente - Sporting CP V 1.79
Espanyol - R. Santander H 1.6482,23944x3000 ~ 246.700 Ft11,327747x10000 ~ 113.200 Ft ... viszont így legalább tuti
Mondjuk ebből a francia az nemtuti úgyhogy azt lehet nemrakom majd meg.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Melyik is az az oldal, ahol ki lehet számítani a szelvényre felrakott meccsek szorzóját, hogy bejelölgetem? janos1988 szokott olyanokat linkelgetni...
-
giigz
veterán
Most hirtelen nem tudok biztosat mondani, de http://www.szerencsejatek.hu itt megtalálsz minden szükséges infót.
(#39263) sz_abika: Köszi!
-
BéHGT
senior tag
Köszi szépen, azt olvastam is, de azt írja, 2 oszlopot mindenképpen töltsek ki.
Minek kitölteni kettőt, ha csak 1 esélyre akarom megtenni a meccsek többségét? Illetve a dupla esélynél is ugye úgy tölteném, hogy 1 X 2. Simánál meg 1 X 2. Ezért nem értem, miért kell kitölteni mind a két sort, ha csak 1-et akarok tippelni 1 meccsre...
A két oszlop alatt ott van a 2x, ami 2 esélyt jelent, nem?! Aztán meg jobb alul ki kell tölteni, hogy a meccseknél mennyi 1 és mennyi 2 esélyes van, nem?Így szól a magyarázat: "NORMÁL fogadás esetén legalább két tipposzlopot kell kitölteni úgy, hogy mindegyik tipposzlopban minden mérkőzés három lehetséges kimenetelének (1, X, 2) valamelyikét kell megjelölni. Egy NORMÁL szelvényen maximum öt Totó alapfogadást lehet feladni."
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
mert állítólag minimum 3 dupla esélynek kell lennie 1 szelvényen, vagy ez baromság?
És akkor ha 2 oszlopot töltök ki, 2 szelvényem lesz?És még persze azt nem értem, hogy jobb alul ahol ugye be kell jelölni, miből, hány esélyes totót adtál fel, az 1 esélynél csak 12 van, közben 13+1-re tippelsz...
-
giigz
veterán
Legyen egy kis ON: Espanyol meccsről mi a véleményetek? Szerintem döntetlen is lehet, tehát én ki fogom hagyni, kivéve, ha valaki meggyőz.
Sporting meccset meg 2,5 fölé rakom.
Ma 200 Ft-os szelóm van, 6,6k körül jöhet.
-
BéHGT
senior tag
válasz bikatóni #39277 üzenetére
Jöhet szerintem. Én még a Metalist és a Romat is beraktam H-ra.
De az olasz B-t nem követem annyira, és nem is fogadnék rá....
Valamint tényleg vedd vissza max 1000-2000-re... Minek 10-eseket dobálni?!Előző Zöld Újság elején is írták, egy bp-i gyerek 200.000-at rakott valami 6-7 meccsre, jött neki majdnem 400... Barom.
-
BéHGT
senior tag
válasz Gudjohnsen #39282 üzenetére
Erről beszélek... És van benne kettő D is.... Tényleg ilyenre késztet a függőség?! Vagy valamit nagyon tudott...
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
szerintem ezek feladnak vagy 10-15 szelvenyt, ugy, hogy varialva van össze vissza, az egyiken H masikon D harmadikon V... egy-ket tuti meccs, a többit pedig varialjak. de ha felad 20 szelvenyt, meg az is 4000ft, es ha bejön az egyik kaszal 400k-t, ami eleg jo. de persze ehhez jo nagy mak is kell
-
BéHGT
senior tag
válasz bikatóni #39285 üzenetére
Oss - Zwolle-t szerintem vedd ki, nem tudom mennyire mennek erre a meccsre. SPorting is necces, de van esély rá, több mint 50% nálam. Ha ragaszkodsz a Brescia meccshez, hagyd, de betehetnéd a 009-es Detroit - Washingtont H-ra, 1,90-ért, NHL.
expander: Persze, azért ott már megy a matek, meg a sok keverés. De rohadjak meg, egyszer megpróbálom....
-
expander
senior tag
en egyszer akartam eljatszani, de csak 3 esemennyel, de az egyik 5ös kötes volt, nem figyeltem oda es nem tudtam feladni. a "papirforma" eredmenyes szelvenyt kicsit többel akartam megtenni es barmilyen eredmenyek születtek volna plusszos lettem volna... termeszetesen a papirforma jött es az össztet 3x-osa jött volna, de nem adtam fel
-
pohár
félisten
44 Metalist Harkiv - Kárpáti Lviv H 1,22
22 Espanyol - R. Santander: Espanyol szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,15
47 Bergamo - Chateau D'Ax Urbino 2.m. H 1,25
10 Roma - Genoa: Roma szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,07Eredő odds: 1,87651
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 1500 FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
válasz bikatóni #39291 üzenetére
Ne sirja' Ha jön, holnap mehet az egész egy másik 8x oddra stb..
pohár: Uzsira kell az a kis apró amit nyerhetsz? Az ilyen szelvényeket minimum vesével rakják
Még továbbra is ajánlom ezt a meccset hazaiba, ajándék 2x odds. Ha a free spinekből összejön egy értelmesebb összeg, akkor rádobom.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #39294 üzenetére
rátettem a fél májam is, úgyis visszanő
Marseille - Bayern V 2,00
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ja, persze hogy a free spinekből 0,00000€ jött össze, pedig unokatesómét is én pörgetem... fasza
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Nálam is százvalahány forint, de kenon bukta volt az is. Lófasz már ez az 5 pörgetés, a régi jobb volt, nem hiába csökkentették...
De majd holnap feltolok 10 eurot a másik fajta ingyenes pörgetések végett, az legalább 7 db és 25 sorjával heti 2x.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs