Hirdetés
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tippmixxx #38828 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű...
Szerintem internetre utalj fel először, Több lehetőség van, meg jó bónuszok. Pl. Betclic.hu-n most olyan akció van ha első fogadásod elmegy (lehet ez 1 illetve, több meccs is egy fogadásban) akkor visszakapod a feltett összeget maximum 11 ezer forintig. Én a helyedben biztos ott kezdeném...
-
Angelina87
tag
válasz tippmixxx #38834 üzenetére
Nem vagy ugyanott, mert a neten jóval bővebb a kínálat, és élőben vissza lehet fogadni, nyílván 200 ft-ra nem érdemes..
Régen én is 200-al kezdtem, ma már ennyiért be sem megyek a lottózóba, nem tudom, nálad, hogy lesz, de az alapfeltevés: pénzt, csak pénzből lehet csinálni, ha úgy tekintesz rá, mint egy befektetési formára/ "vállalkozásra"- akkor rájössz, hogy...
Mindegy, majd rájössz- sok szerencsét!
200ft-okkal kezdj, hogy tapasztatot szerezz,
egyébként nem tudom, mennyire látod át a sportágakat vagy honnan jött az ötlet, mennyi szaktudás van , mögötte, sok mindentől függ ez, 2-3 év, mire az alapokat leteszed..
Én egy éve mozgolódom ezen a területen, de sok mindent nem tudok még...
Elnézést, ha túl sokat írtam!" A világon vendég vagyok."
-
Angelina87
tag
válasz tippmixxx #38838 üzenetére
Szerintem, ha új telefont akarsz venni 30,000-40,000-ért, egyszerűbb, ha elvállalsz pár órában plusz munkát, vagy diákmunkát- nem tudom, hogy tanuló vagy-e még vagy már aktív kereső, de szerintem ne ezt a formáját válaszd a telefon megszerzésének..
Egyetértek Blackkel" A világon vendég vagyok."
-
Bencus88
nagyúr
válasz tippmixxx #38852 üzenetére
Nézőpont kérdése.Bwin-en már rég tettem ezt a szelvényt ahol bejött 2 meccs erre a meccsre várok már másfél hete.2 ezer Ft-al tettem meg 5 jöhet, ha nyer ma a Bayern.Meg van két tippmix szelvényem 500-500Ft-al.Szerintem ez nem sok főleg, hogy jó esélyeim vannak rá, hogy nyerni fogok.A póker meg lehet elmarad ma
-
-
pohár
félisten
válasz tippmixxx #38937 üzenetére
a mu győzelmet nagyon gyorsan verd ki a fejedből...
a City győzelem inkább jöhet, két góllal kell nyerniük otthon, jó móka lesz...nekem holnapra Real hendi és Napoli továbbjutás maradt, remélem sok izgalmat nem tartogat a holnap
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
válasz tippmixxx #38937 üzenetére
Én a Chelsea-től nem várok sokat, lehet hogy nyernek, viszont nagyon nem hiszem hogy továbbjutnának. A Real-ra simán nem valami nagy a szorzó, de a hazai győzelmet "tuti"-nak gondolom, szerintem egy 0:1-es hendi azért vállalható.
Ettől függetlenül még ha úgy érzed hogy a Chelsea nyer attól nyugodtan told meg, de a szorzó nem minden, ne az alapján ítélj.
(#38936) B-L-A-C-K
Szerintem nem a tét határozza meg azt hogy milyen tippeket játsszon meg az ember. Van aki kis tétnél nem veszi komolyan, van aki csak nagynál, de ha körültekintőbb akkor hosszútávon biztosan több profitra tesz majd szert.
(#38939) B-L-A-C-K
Ez a statisztika pont SEMMIT sem árul el Láttam a meccset, meg az előző meccsüket is, szarok!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tippmixxx #42546 üzenetére
na pont erre gondoltam, szopnak a csirkések... nevetséges volt az odds rájuk, szopnak is sokan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest