- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
VladimirR #21 üzenetére
nézd, nálam ez olyan szintû, hogy a saját cd-im nagy része fel van másolva a vinyómra vagy mp3, vagy veszteségmentes .ape formátumban, mert úgy sokkal kényelmesebb zenét hallgatni, nem kell cserélgetni a cd-t, meg ilyen apróságok.
s, ha dvd-t nézek, azt is általában felmásolom egy image-be a vinyóra, mert úgy nem zúg, hogy pörög a lemez, meg ilyenek. Sõt, sokszor csináltam már olyat is, hogy a pénzért megvett dvd-t átszerkesztettem, kiszedtem belõle a minden logikus hozzáférést lekorlátozó feauture-öket (mint pl. azt, hogy menet közben ne tudjak váltani a nyelvek között, mert õk úgy gondolták, hogy azt csak menübõl tehetem meg), meg a reklámokat, önreklámokat, egyperces ''csúnyadolog a másolás'' feliratokat....
és utána kiírtam magamnak a normális verziót.
egy ilyen új vindóz az összes ilyen jogomtól megfosztana.
megyünk a totalitarianizmus felé, bill bácsi jóvoltából.
nehogy már valaki megmondja, hogy mit csinálok a saját cd-mmel!
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
VladimirR #21 üzenetére
(Sajnos az az alapprobléma, hogy bizonyos jogvédett tartalmak miért is jogvédettek ilyen módon. A jogvédelem miért egyenlő a fizikai/logikai védelemmel? Azért kényszerülnek ilyen lépésekre, mert maga a jogvédett termék nem kívánatos, nem adja el magát.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Amúgy nekem tetszik. -
Kobe
veterán
válasz
VladimirR #21 üzenetére
microsoft híres arról hogy fantasztikusan vitelezi ki a terveit, ugye ?
kérdés h mit tart majd jogvédett tartalomnak az a hibátlan, tökéletes, minden nemében egyedülálló, és felülmúlhatatlanul kifinomult windows ....nem hiszem hogy te mondjuk szeretnéd ha éppen a családi filmgyűjteményt, kaziról digizett cuccokat, vagy családi eseményeket baszogatná a win, mert az pont avi formátumban van, vagy esetleg néhány legálisan letöltött mp3 at (ugye vannak már legális zeneletöltéssel bíró oldalak)
mi alapján dönti el hogy mi jogosulatlan használat,, vagy mi nem ? egy avinak a bit folyama vagy egy mp3é ? ez elég mindent vagy semmit nek hangzik, vagy mindent letilt vagy semmit sem :/
ha még egy emberke, nevezzük szakértőnek, ő is bajban van mi minősül jogsértőnek, majd pontr egy szoftver fogja tudni eldönteni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest